Λεβαδειακός-Ιωνικός 1-0: Νίκη-χρυσάφι με εκπληκτικό γκολ Δούμτσιου (hls)

Ο Λεβαδειακός πήρε τη νίκη απέναντι στον Ιωνικό που έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 75’ και μετά λόγω της αποβολής του Τσίμπσαχ-Παιχνίδι με πολλές φάσεις στη Λειβαδιά

Με το πρώτο γκολ του Δούμτσιου στην καριέρα του στην Α’ Εθνική, ο Λεβαδειακός νίκησε τον Ιωνικό με 1-0, σε ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό από βαθμολογικής άποψης και για τις δύο ομάδες. Πριν από το παιχνίδι οι δύο αντίπαλοι ήταν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 8 βαθμούς έκαστος και από μία νίκη μέχρι τώρα στο Πρωτάθλημα.

Ο Λεβαδειακός πήρε τη νίκη και άφησε στην τελευταία θέση τον Ιωνικό. Το παιχνίδι κρίθηκε με το γκολ του Κώστα Δούμτσιου στο 31′. Ο σκόρερ με εκπληκτικό σουτ από πλάγια θέση νίκησε τον Χουτεσιώτη, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και πανηγύρισε και ένα πολύ σημαντικό, για τον Λεβαδειακό, γκολ αλλά συνάμα και το πρώτο γκολ στην καριέρα του στην Α’ Εθνική.

Το παιχνίδι θα μπορούσε να έχει κι άλλα γκολ καθώς και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες. Εμεινε στο 1-0 και ήταν η πρώτη φορά που ο Λεβαδειακός κράτησε το μηδέν στην άμυνά του σε εντός έδρας παιχνίδι στο Πρωτάθλημα.

Ο Ιωνικός από την πλευρά του έμεινε με παίκτη λιγότερο από το 75′ και μετά λόγω της αποβολής του Τσίμπσαχ με δεύτερη κίτρινη κάρτα και σαφώς το έργο των φιλοξενούμενων έγινε πιο δύσκολο από εκείνο το σημείο και μετά σε ένα διάστημα που ο Λεβαδειακός ούτως ή άλλως πρόσεχε πολύ τη συνολική αμυντική του λειτουργία.

Το παιχνίδι ήταν καλό, είχε αρκετές φάσεις και είχε για πρωταγωνιστές και τους τερματοφύλακες. Ο Χουτεσιώτης για τον Ιωνικό είχε σπουδαίες επεμβάσεις, σε δύο φάσεις με τον Βρακά (στο πρώτο μέρος στο 24′ και στο δεύτερο, στο 75′ σε απευθείας εκτέλεση φάουλ) και σε τετ-α-τετ με τον Μουτίνιο στο 40′ ενώ ο Άοσμαν είχε ευκαιρίες για τον Ιωνικό χωρίς να βρει γκολ.

Ο Λεβαδειακός κράτησε ως το τέλος το 1-0, ο Στογιάνοβιτς μπλόκαρε την μπάλα στη κεφαλιά του Σόουζα στις καθυστερήσεις και πανηγύρισε τη δεύτερή του νίκη στο Πρωτάθλημα, μετά από τη νίκη που είχε κάνει στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Λεβαδειακός (Γιάσμινκο Βέλιτς): Στογιάνοβιτς, Κωνσταντινίδης (62’ Τζημόπουλος), Βήχος, Τσάπρας, Μπαχανάκ, Μεχία, Νίκας (63’ Τόρο), Χάμοντ, Βρακάς, Δούμτσιος (90’ Τσιριγώτης), Μουτίνιο.

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Σόουζα, Σάκιτς, Αντούνες (46’ Μασάς), Τσίμπσαχ, Άοσμαν, Φαντιγκά, Λοβέρα, Ιωαννίδης (70’ Ελευθεριάδης).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.