Ολυμπιακός: Γι’ αυτό είναι ι-Κανός (vids)


Εντάξει, θα ερχόταν η ώρα γι’ αυτόν τον τίτλο! Ο Σέρτζι Κανός κατάφερε να απασχολήσει με τα κατορθώματα του, ίσως ταχύτερα απ’ ό,τι περίμεναν και οι πλέον αισιόδοξοι. Ένας απ’ αυτούς που πίστευε απ’ την πρώτη μέρα άφιξης του στον Ολυμπιακό ήταν προφανώς ο Μίτσελ, ο οποίος είχε δηλώσει πως: “ο Κανός είναι αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε”. Σε κάποιους είχε φανεί υπερβολική δήλωση στα όρια της… αβάντας, αλλά όχι! Ο Μίτσελ ήταν 100% εύστοχος. O Ισπανός πραγματοποίησε το ντεπούτο του στις 5 Φεβρουαρίου στο ντέρμπι της Τούμπας απέναντι στον ΠΑΟΚ και προφανώς είχε… χάσει την μπάλα, καθώς είχε υπογράψει λίγες μέρες πριν στις 31 Ιανουαρίου. Ο 26χρονος επιστράτευσε τη θετική του ενέργεια, τη σκληρή δουλειά και φυσικά το ταλέντο του για να προσαρμοστεί ταχύτατα.

Δείτε τις δηλώσεις του Κανός μετά το 1-3 στην “OPAP Arena”

Ο Κανός δεν πτοήθηκε ούτε απ’ τη απώλεια της μητέρας του. Ο Ισπανός έκανε ταξίδι αστραπή στην πατρίδα του για να θρηνήσει μαζί με τους οικείους του και επέστρεψε στην Ελλάδα για να συνεχίσει τις υποχρεώσεις του με τον Ολυμπιακό. Απευθείας προκάλεσε αίσθηση στα 33 λεπτά που αγωνίστηκε απέναντι στον Παναιτωλικό στο Φάληρο (6-1) και πέτυχε ένα γκολ, ενώ μοίρασε μία ασίστ. Ο Κανός πλέον είχε αρχίσει να βρίσκει χημεία με τους συμπαίκτες του και το απέδειξε άμεσα στα επόμενα παιχνίδια. Ασίστ κόντρα στη Λαμία, δύο γκολ με τον Λεβαδειακό, ένα με την ΑΕΚ. Σύνολικά σε έξι ματς πέτυχε τέσσερα γκολ και έδωσε δύο ασίστ. Πρόκειται για τον ορισμό της άμεσης προσαρμογής.

Oι συμπαίκτς του στην Μπρέντφορντ του συμπαραστάθηκαν για το χαμό της μητέρας του

Ο Κανός δίνει στον Ολυμπιακό, αυτό που στερήθηκε τη φετινή σεζόν. Είναι ένας μέσος που έχει συχνή επαφή με τα δίκτυα, ενώ δεν παραείπει να βοηθάει στο τακτικό κομμάτι την ομάδα του. Σε μια περίοδο που ο Ολυμπιακός ταλαιπωρήθηκε απ τους συχνούς τραυματισμούς του Γκάρι Ροντρίγκες (26 ματς, 3 γκολ, 1 ασίστ) και τη δυστοκία του Γιώργου Μασούρα (36 ματς, 4 γκολ, 2 ασίστ) o Κανός ήρθε για να προσφέρει αποτελεσματικότητα και επιπλέον απειλή απ΄τη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός έχει εκμυστηρευτεί στον στενό του κύκλο να πέταξε απ’ τη χαρά του όταν έμαθε για τον ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, ωστόσο η παραμονή του στους “ερυθρόλευκους” και μετά το πέρας της σεζόν δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ο Κανός ήρθε με τη μορφή δανεισμού στη χώρα μας απ’ την Μπρέντφορντ και σύμφωνα με το transfermarkt είναι ο παίκτης του Ολυμπιακού με την υψηλότερη χρηματιστηριακή αξία (12 εκ. ευρώ).

Το 0-3 του Κανός κόντρα στην ΑΕΚ

Αυτό σημαίνει πως αν ο Ολυμπιακός επιθυμεί να τον διατηρήσει στο ρόστερ και την επόμενη σεζόν, θα πρέπει να διαπραγματευτεί σκληρά στο οικονομικό πεδίο και να βγάλει απ΄το ταμείο του ένα σημαντικό ποσό. Ο ίδιος πάντως βλέπει τον Ολυμπιακό σαν μια ευκαιρία για την καριέρα του, αρκεί οι Πειραιώτες να καταφέρουν ν΄αγωνιστούν σε όσο το δυνατόν σημαντικότερη ευρωπαϊκή διοργάνωση τη νέα σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.