Ολυμπιακός: Το παράδειγμα προς αποφυγή

Οι οδηγίες του Ζοσέ Ανιγκό για καλύτερη τακτική προσέγγιση στο ντέρμπι με την ΑΕΚ (23/04, 21.00).

Τα δύο συνεχόμενα ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ προσφέρουν στους τεχνικούς των δύο ομάδων μια σειρά πληροφοριών σχετικά με τις σκέψεις των αντίπαλων τους στο τακτικό σκέλος, ωστόσο η παύση του Πάσχα, που μεσολάβησε δίνει αντίστοιχα την ευχέρεια για αλλαγές -κυρίως- προσώπων. Ο Ζοσέ Ανιγκό έχει ήδη καταλήξει σε μεγάλο βαθμό στο 90% του αρχικού σχήματος για το επερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ (23/04, 21.00, MC LIVE Novasports.gr). Για τον Γάλλο παραμένει εκκρεμότητα η κατάσταση του Ροντινέι, ωστόσο το επίπεδο ετοιμότητας του θα ξεκαθαρίσει άμεσα.

Αυτο που “καίει” περισσότερο τον Γάλλο μάνατζερ είναι η σωστή τακτική εικόνα στο συγκεκριμένο ματς για όσο το δυνατόν περισσότερα λεπτά. Προφανώς έμεινε ικανοποιημένος απ’ το ματς κυπέλλου, παρά τον αποκλεισμό, αλλά παράλληλα δεν κλείνει τα μάτια στην εμφανή “Αχίλλειο πτέρνα” των Πειραιωτών. Αυτή είναι η εικόνα στα πρώτα λεπτά των ημιχρόνων. Αν ο Ολυμπιακός ήταν συγκεντρωμένος στο ξεκίνημα του ματς με την ΑΕΚ, δε συνέβη το ίδιο στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, όταν και δέχτηκε πίεση, αρκετές ευκαιρίες και γκολ (53′ αυτογκόλ Μπα) απ’ το σύνολο του Ματίας Αλμέιδα.

Το τακτικό φροντιστήριο της εβδομάδας στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη έχει να κάνει με τις αλληλοκαλύψεις, τη διατήρηση της υψηλής έντασης και της τακτικής προσήλωσης καθ’όλη τη διάρκεια του επικείμενου ντέρμπι, με σκοπό ν’ανακοπεί η διάθεση πίεσης που χαρακτηρίζει την ομάδα του Αλμέιδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.