H AEK οφείλει να κάνει το καθήκον της

Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ανήκει στο παρελθόν, η ΑΕΚ οφείλει να κοιτάξει μπροστά και το πως θα καταφέρει να πάρει την πρώτη από τις τρεις νίκες στα παιχνίδια που ακολουθούν μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Η ΑΕΚ έδειξε στο “Απόστολος Νικολαϊδης” κόντρα στον Παναθηναϊκό πως είναι μια ποιοτική ομάδα, μια ομάδα που θέλει το πρωτάθλημα και πως είναι διατεθειμένη να παλέψει μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για να πετύχει τον στόχο της. Δυστυχώς για την Ένωση πλέον η κατάσταση δεν εξαρτάται μόνο απ’ αυτήν, αλλά και από τον Παναθηναϊκό που υπερτερεί στην ισοβαθμία και θα πρέπει να έχει ένα χειρότερο αποτέλεσμα μέχρι το φινάλε για να χάσει την πρώτη θέση. Ό,τι κι αν γίνει στο μέλλον όμως η ΑΕΚ οφείλει να κοιτάξει τη δουλειά της και να κάνει το καθήκον της.

Το σχόλιο του Ντέμη για το ΠΑΟ-ΑΕΚ

Το ματς με τον Ολυμπιακό εννοείται πως στο σημείο που έχουμε φτάσει δεν είναι σε καμία περίπτωση εύκολο. Η ομάδα του Ζοσέ Ανιγκό έχει βαθμολογικό κίνητρο, θέλει την τρίτη θέση και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να χαριστεί. Επίσης, ένα στοιχείο που πρέπει να συνυπολογίσουμε είναι πως οι “ερυθρόλευκοι” θα επισκεφθούν την “Αγιά Σοφιά” με μεγαλύτερη φρεσκάδα και λιγότερες απώλειες παικτών, διότι την προηγούμενη αγωνιστική έπαιξαν με τον Βόλο στο Φάληρο.

Από την άλλη, η ΑΕΚ θα παραταχθεί στη Νέα Φιλάδελφεια μετά την υπερπροσπάθεια που έκανε στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό. Σχεδόν 100 λεπτά ποδοσφαιρικού παιχνιδιού για μια ομάδα που ήταν “πληγωμένη” από τραυματισμούς και ιώσεις που δεν την άφηνουν ήσυχη ούτε για το ματς με τον Ολυμπιακό. Είναι ερωτηματικό το πως θα παρουσιαστούν οι παίκτες του Αλμέιδα στο γήπεδο μετά τις τελευταίες ημέρες και την ταλαιπωρία που έχουν βιώσει κάποιοι. Είναι ερωτηματικό αν μπορεί να αγωνιστεί ο Ρότα και σε τι κατάσταση θα βρίσκεται. Όλα αυτά θα φανούν στο γήπεδο, αλλά είναι γεγονός πως δεν μπορούμε να τα παραλείψουμε.

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δεν θα είναι εύκολο, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως όποιος παίκτης και αν αγωνιστεί θα δώσει ότι περισσότερο του επιτρέπει η ψυχή του για να βοηθήσει την Ένωση να πάρει την πρώτη από τις τρεις νίκες που χρειάζεται για να μπορεί να ελπίζει στην κατάκτηση του τίτλου. Ο κόσμος της ομάδας αναγνωρίζει και την προσπάθεια, αλλά και τις αντιξοότητες που έχουν παρουσιαστεί τελευταία και θα είναι στην εξέδρα για να δώσει έξτρα ώθηση στους παίκτες του Ματίας Αλμέιδα.

Τα στιγμιότυπα του αγώνα ΠΑΟ-ΑΕΚ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.