Παναθηναϊκός: Καυτή εβδομάδα για ανανεώσεις και μεταγραφές

Έχουν ήδη ξεκινήσει οι συζητήσεις στον Παναθηναϊκό για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, κάτι που επιβεβαίωσε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος.

Έχουν ήδη ξεκινήσει οι συζητήσεις στον Παναθηναϊκό για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, κάτι που επιβεβαίωσε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό spor fm 94,6.

Λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των πράσινων δεν υπάρχουν μεγάλα χρονικά περιθώρια, γι’αυτό αυτό το λόγο όλες οι κινήσεις θα πρέπει να γίνουν το συντομότερο δυνατό. 

O Γιάννης Αλαφούζος, μιλώντας για το μεταγραφικό κομμάτι αναφέρθηκε σε 3 με 4 παίκτες που θα αποκτηθούν, κατόπιν συνεννόησης με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με τον οποίο όπως τόνισε, συζητά συχνά. Βεβαίως δεν αποκλείεται ο αριθμός αυτός να είναι μεγαλύτερος, καθώς οι υποχρεώσεις των Πρασίνων θα είναι αυξημένες τη νέα σεζόν και το ρόστερ πρέπει να έχει μεγαλύτερο βάθος. 


Προτεραιότητα, πάντως αναμένεται να δοθεί στο θέμα της ανανέωσης των συμβολαίων που λήγουν άμεσα και δεν αποκλείεται εντός της εβδομάδας να γίνουν κάποιες επαφές, ιδιαίτερα με τους Κουρμπέλη και Σάρλια. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.