Για την επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό μίλησε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στην επίσημη παρουσίασή του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ:

«Ευχαριστώ πολύ τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τη μεγάλη ευκαιρία που μου δίνει να δουλέψω σε αυτόν τον τεράστιο σύλλογο. Με το που μπαίνει κάποιος στο αθλητικό κέντρο και στα γραφεία της ομάδας βλέπει το DNA του νικητή. Βλέπεις κόσμο γεμάτο πάθος, που θέλει μόνο να κερδίζει και να παίρνει χαρές. Ευχαριστώ τον Αντόνιο Κορδόν για την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία να κατακτήσουμε πράγματα μαζί. Θέλουμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε τίτλους και να αφήσουμε μια θετική εικόνα με την παρουσία μας.

Εγώ και οι συνεργάτες μου είμαστε χαρούμενοι και φιλόδοξοι. Είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα στην καριέρα μας και έχουμε μεγάλο κίνητρο. Βρισκόμαστε εδώ γεμάτοι φιλοδοξία και με πολλή όρεξη για σκληρή δουλειά, ώστε να πάει η ομάδα ψηλότερα. Όταν μας κάλεσαν να γίνουμε μέλος του Ολυμπιακού, δεν είχαμε καμία αμφιβολία. Είμαι γεμάτος όρεξη, ανυπομονώ να αρχίσουμε τη σκληρή δουλειά, ώστε να κάνουμε τα βήματα που πρέπει για να γίνουμε η ομάδα που όλοι θέλουμε να είμαστε», ήταν τα πρώτα λόγια του Μαρτίνεθ.

ΕΔΩ ΤΟ LIVE

Για το ότι δεν υπάρχει δεύτερη θέση και η λέξη αποτυχία στον Ολυμπιακό και αν είναι έτοιμος να αντεπεξέλθει: «Ο λόγος που πείστηκα αμέσως να επιλέξω τον Ολυμπιακό ήταν το DNA της ομάδας, ο απαιτητικός κόσμος και η ανάγκη να επιστρέψει στην κορυφή. Πίστευα κι εγώ και οι συνεργάτες μου πως είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε. Είμαστε γεμάτοι φιλοδοξία για να αντεπεξέλθουμε στην πρόκληση και να βοηθήσουμε ώστε να επιτευχθούν οι μεγάλοι στόχοι του Ολυμπιακού. Μας έφερε εδώ η φιλοδοξία να κατακτήσουμε πράγματα και όλους τους στόχους. Γι’ αυτό χρειάζεται σκληρή δουλειά από την αρχή, με ταπεινότητα, ώστε να προσφέρουμε στο DNA του συλλόγου».