Τζούρισιτς: «Είχα θετική διάθεση για τον Παναθηναϊκό» (video)

Ο Φίλιπ Τζούρισιτς τόνισε πως ήταν από την αρχή θετικός, στο να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του «τριφυλλιού» δήλωσε πως φρόντισε να ψάξει τα πάντα, πριν απαντήσει θετικά στην πρόταση που είχε από τους «πράσινους», ενώ παράλληλα αναφέρθηκε επίσης στην παρουσία των Γιοβάνοβοιτς και Μλαντένοβιτς. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Τζούρισιτς στο διαδικτυακό κανάλι του Παναθηναϊκού:

Με ποιον μίλησες προκειμένου να έρθεις στον Παναθηναϊκό;

«Πριν πάρω την απόφαση μίλησα με αρκετό κόσμο. Μπήκα και στο Τρανσφερμαρκτ. Πληροφορήθηκα πολλά θετικά πράγματα. Έμαθα πολλά και είδα αρκετά για το ενδιαφέρον πρωτάθλημα της περασμένης σεζόν. Εν τέλει η εικόνα ήταν εξαιρετικά θετική».

Ποιοι λόγοι σε έκαναν να επιλέξεις τον Παναθηναϊκό;

«Θέλω να είμαι ειλικρινής. Όταν έμαθα ότι με θέλει η ομάδα, είχα μια θετική διαίσθηση. Δεν ξέρω γιατί αλλά κάτι μέσα που με έκανε να νιώσω θετικά. Η εμπειρία μου έχει διδάξει να ακολουθώ τη διαίσθηση μου. Αυτός ήταν ο κυριότερος λόγος. Είδα ότι έχει να πάρει πρωτάθλημα από το 10 και να παίξει καιρό στην Ευρώπη και για αυτόν το λόγο είπα να έρθω να βοηθήσω. Αποτέλεσε πρόκληση για εμένα».

Πόσο θα βοηθήσει η παρουσία του Γιοβάνοβιτς;

«Μιλάμε ίδια γλώσσα και θα είναι εύκολο να εξοικειωθώ. Ξέρω ότι είναι καλός άνθρωπος, αλλά δεν το σκέφτομαι γιατί θέλω να αντιμετωπίζομαι όπως οι υπόλοιποι και να δώσω τη μάχη για να κερδίσω τη θέση μου και να πετύχω.

Πόσο σημαντική είναι η παρουσία του Μλαντένοβιτς, με τον οποίο είσαστε φίλοι;

«Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Πάνω από 10 παίξαμε και στην Κ21 είναι σπουδαίος παίκτης και χαίρομαι πολύ που θα είμαστε συμπαίκτες εδώ»

Σας είδαμε να τα λέτε με τον Μπρινιόλι. Γνωρίζεστε από τα παλιά;

«Ήμασταν συμπαίκτες για έξι μήνες και γνωριζόμαστε. Ξέρω επίσης και τον Σπόραρ αλλά και άλλους. Νομίζω έχουμε καλή ομάδα και πρέπει να δείξουμε τι μπορούμε να πετύχουμε».

Τι περιμένεις να πετύχεις στον Παναθηναϊκό;

«Θα είναι ενδιαφέρουσα περιπέτεια έχουμε στόχους να πετύχουμε. Δεν θα είναι εύκολο στοιχημα. Ξέω που ήρθα. Σε έναν σύλλογο με ιστορία και «πεινασμένους» φιλάθλους. Πολύ σημαντικό για εμένα. Δεν λέω πολλά, πάμε παιχνίδι. Είμαι αρκετά έμπειρος».

Πως ήταν η προηγούμενη χρονιά στη Σαμπντόρια;

«Η περασμένη σεζόν, από ανθρώπινη και όχι ποδοσφαιρική σκοπιά ήταν κακή. Ήταν απαίσια στη Σαμπντόρια. Δεν θα μιλήσω για αυτό. Δεν χρησιμοποιώ άλλοθι. Καθάρισα το μυαλό μου και θα κάνω εδώ ότι καλύτερο μπορώ».

Τι είδους παίκτης είσαι;

«Δεν μου αρεσει να μιλάω για εμένα. Είμαι ‘10αρι’ στο σημερινό ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν κλασσικοί παίκτες σε αυτή τη θέση. Μου αρέσει να παίρνω ευθύνες και στο 1 vs 1. Ξέρω ότι μπορεί να εκνευρίσω τους φιλάθλους (σ.σ γέλια) αλλά θα φέρω κάτι νέο στην ομάδα»

Τι θα ήθελες να πεις στον κόσμο της ομάδας;

«Ελπίζω ότι θα με αγαπήσουν! Σε ό,τι κάνουμε χρειάζεται υπομονή και αυτό είναι το πλέον σημαντικό».

Το σχετικό βίντεο:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.