Ολυμπιακός: Άκρως ενδιαφέρουσα η “μάχη” στα γκολπόστ! (video)

Αποστολή Novasports: Μιλς, Αυστρία
Το ελληνικό χρώμα και το υψηλό επίπεδο της τριάδας των πορτιέρε του Ολυμπιακού κερδίζει τις εντυπώσεις στο Τιρόλο!

O Ντιέγκο Μαρτίνεθ και οι συνεργάτες του έχουν τις τελευταίες ημέρες επικεντρωθεί στην εξέλιξη της δυναμικής των παικτών του ρόστερ του Ολυμπιακού και σ’ αυτό φυσικά βοήθησε και το φιλικό με τη Σλοβάτσκο. Ο προπονητής του Ολυμπιακού επιθυμεί ν’ ανεβάσει σταδιακά ρυθμούς για να καταλήξει στους παίκτες που βρίσκονται σε υψηλότερο βαθμό ετοιμότητας στο ξεκίνημα της σεζόν. Όλες οι θέσεις έχουν αρεκτούς διεκδικητές, ενώ και κάτω απ’ τα γκολποστ τίποτα δεν είναι δεδομένο. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έρχεται από μια εκπληκτική σεζόν με τον Ολυμπιακό, έχοντας καταφέρει να προσαρμοστεί άμεσα και να δώσει σημαντικές λύσεις σε δύσκολες περιστάσεις για τους Πειραιώτες. Ο Πασχαλάκης σε 29 ματς σε όλες τις διοργανώσεις με τον Ολυμπιακό μέτρησε 14 ανέπαφες εστίες, ενώ αποτέλεσε πυλώνα στην αμυντική λειτουργία, καλύπτοντας πολλές φορές αρκετά “ψεγάδια”. Ωστόσο για να συνεχίσει και φέτος από εκεί που άφησε τη σεζόν, το νο1 δηλαδή στα γκολπόστ του Ολυμπιακού, θα πρέπει να αποδείξει στον Ντιέγκο Μαρτίνεθ και στον Αντόνιο Μενγκουάλ -τον νέο προπονητή τερματοφυλάκων- πως βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση απ’ τον Κωνσταντή Τζολάκη και τονΘανάση Παπαδούδη.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης στην πρόσφατη συνέντευξη του “Ο άνθρωπος πίσω απ΄τα γάντια” στον Αποστόλη Λάμπο είχε μιλήσει για την εξαιρετική συνεργασία του με τον Τζολάκη αναφέροντας: “Πιο πολλές ώρες περνάω με τον “Τζο”, παρά με τον Μασούρα ή τον Βρουσάι. Είναι πολύ όμορφο να βρισκόμαστε μαζί και στην εθνική. Νιώθω υπεύθυνος για να τον βοηθήσω, όπως με βοήθησαν κι εμένα άλλοι”.

Ο Τζολάκης πήρε γάντια βασικού στο παιχνίδι με τη Σλοβάτσκο και είχε καίριες επεμβάσεις όταν χρειάστηκε. O χανιώτης πορτιέρε δεν είναι πια ο φέρελπις νέος που αναπτύσσεται στου Ρέντη, αλλά ένας έτοιμος τερματοφύλακας με παραστάσεις που μπορούν ν’ αποτελέσουν διαβατήριο για να φορέσει τα γάντια του βασικού. Μάλιστα η αίσθηση είναι πως στην προετοιμασία στο προπονητικό κέντρο του “Βόλντερς Σπορτσπλατζ” είναι απ’ τους πιο ανεβασμένους παίκτες. Την ίδια ώρα ο Θανάσης Παπαδούδης προσπαθεί να “ρουφήξει” όσο το δυνατόν περισσότερες παραστάσεις και εμπειρίες πριν από μία σεζόν που θα είναι η πιο συναρπαστική για εκείνον στον Ολυμπιακό. Η αποχώρηση του Όγκμουντουρ Κρίστινσον φέρνει τον Παπαδούδη και επίσημα στην τρίτη θέση της ομάδας των τερματοφυλάκων και θα πρέπει να περιμένει φέτος και την πρώτη του εμφάνιση με την πρώτη ομάδα. Ο 19χρονος τερματοφύλακας των 194 εκατοστών με το εντυπωσιακό άνοιγμα χεριών, μέτρησε την περασμένη σεζόν 33 ματς με Ολυμπιακό Β και Ολυμπιακό Κ19 και είχε 18 ανέπαφες εστίες. Πρόκειται για ένα “διαμάντι” που είναι διαθέσιμο να δουλευτεί και είναι πολύ πιθανό στα επόμενα χρόνια ο πήχης στη θέση “1” να είναι ακόμα ψυηλότερος στον Ολυμπιακό και με απόλυτα ελληνικό χρώμα!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.