ΑΕΚ: “Ο Αλμέιδα μπορεί να… αναγεννήσει τον Πισάρο”

Ο Ροδόλφο Πισάρο πλησιάζει στην ΑΕΚ και οι Μεξικανοί στέκονται στην ευεργετική για τον συμπατριώτη τους συνεργασία με τον Ματίας Αλμέιδα.

Μετά την… αναγέννηση του Ορμπελίν Πινέδα, ο Ματίας Αλμέιδα φέρνει στην ΑΕΚ έναν ακόμα Μεξικανό παίκτη, τον Ροδόλφο Πινέδα, για τον οποίο δημοσιεύματα της χώρας αναφέρουν πως έχει μια πολύ καλή ευκαιρία να δείξει την τεράστια ποιότητα που διαθέτει.

Στο Μεξικό, ασχολούνται καθημερινά με την επικείμενη μεταγραφή του Ροδόλφο Πισάρο στην ΑΕΚ και κορυφαίοι αθλητικοί δημοσιογράφοι της χώρας με άρθρα και podcasts οι Μεξικάνοι αναφέρονται στον συμπατριώτη τους αλλά και το γεγονός ότι θα συνεργαστεί και πάλι με τον Αλμέιδα.

«Ο Ματίας Αλμέιδα του δίνει μια τεράστια ευκαιρία. Τον σώζει από το Μαϊάμι και τον παίρνει σε μια ομάδα που μπορεί να παίξει στους ομίλους του Champions League» αναφέρει σχετικό δημοσίευμα στον μεξικανικό Τύπο.

Ο κορυφαίος δημοσιογράφος Αντρέ Μαρίν του μεξικάνικου FOX Sports αφιέρωσε ένα podcast στον Πισάρο τονιζόντας μεταξύ άλλων : «Η καλύτερη ποδοσφαιρική του περίοδος ήταν στην Τσίβας του Αλμέιδα. Ήταν πραγματικά ένας εκπληκτικός ποδοσφαιριστής. Εκπληκτικός! Δεν πήγε όμως στην Ευρώπη και πήρε τα τεράστια συμβόλαια στη Μοντερέι και το Μαϊάμι.

Ο Πισάρο έγινε το τυπικό μεξικάνικο προϊόν που απέτυχε να επιβεβαιώσει τις προσδοκίες λόγω της άνεσης και των χρημάτων. Στο Μαϊάμι έχασε τη φιλοδοξία του και αφιερώθηκε στην καλή ζωή. Θα μπορούσε να γίνει ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία του Μεξικού όπως προτίμησε τα λεφτά και την άνεση.

Τώρα ο Ματίας Αλμέιδα εμφανίστηκε στη σκηνή για τον Πισάρο δίνοντας του την ευκαιρία να ανακτήσει στην ΑΕΚ όσα έχασε στην Ίντερ Μαϊάμι.

Πρέπει να είναι έξυπνος, να πάει στην Ελλάδα και να κάνει τα πάντα για να ανακτήσει την καριέρα του. Να γίνει ένας σπουδαίος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, αυτό που περίμεναν όλοι με το ταλέντο που έχει. Να μην χάσει αυτή τη δεύτερη ευκαιρία που του δίνει η ζωή και να γίνει πάλι αυτό που περίμεναν όλοι από αυτόν, ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.