Πλησιάζει στην ΑΕΚ ο Πισάρο (Pics)

Όλο και πιο κοντά στην ΑΕΚ ο Ροδόλφο Πισάρο, ο οποίος δεν πήγε στην προπόνηση της Ίντερ Μαϊάμι και είναι πολύ κοντά στη λύση της συνεργασίας τους από κοινού.

Στο Μεξικό και στο MLS θεωρούν δεδομένη την αποχώρηση του Ροδόλφο Πισάρο από την Ίντερ Μαϊάμι, κάτι που ουσιαστικά θα τον φέρει στην ΑΕΚ.

Με διάφορα tweet τόσο από το Μαϊάμι, όσο και από το Μεξικό γίνεται αναφορά στο μέλλον του 29χρονου Μεξικανού χαφ τονίζοντας μεταξύ άλλων πως πλέον είναι παίκτης της Ένωσης.

Την Τετάρτη ο Πισάρο δεν βρέθηκε στην προπόνηση της Ίντερ Μαϊάμι, που παρακολούθησε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και ακολούθως τα σενάρια περί αποχώρησής του… φούντωσαν.

Μάλιστα, ένα ακόμα tweet ανέφερε πως υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών προκειμένου να λύσουν από κοινού τη συνεργασία τους και έτσι να ελευθερωθεί θέση ξένου για τον ερχομό του Λιονέλ Μέσι.

Επίσης, Μεξικανός ανέφερε πως πλέον ο Πισάρο το μόνο που απομένει για να ολοκληρώσει τη συμφωνία με την ΑΕΚ είναι να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το διετές συμβόλαιό του με την Ένωση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.