Ράφα Μιρ: Ένα “θωρηκτό” για τον Ολυμπιακό! (videos)

Τα δημοσιεύματα που συνδέουν τον Ολυμπιακό με τον Ράφα Μιρ πληθαίνουν. Το "ψηστήρι" του Ντιέγκο Μαρτίνεθ και η προοπτική συνεργασίας στο λιμάνι!

Η κινητικότητα στον Ολυμπιακό σχετικά με την απόκτηση παικτών σε καίριες θέσεις του ρόστερ είναι έντονη τα τελευταία 24ωρα. Μετά το καλωσόρισμα Ιμπόρα και Κίνι στο ρόστερ, ο Αντόνιο Κορδόν έπιασε ξανά δουλειά για να προσεγγίσει περιπτώσεις παικτών που ενδιαφέρουν τους Πειραιώτες. Να θυμίσουμε πως ο Ολυμπιακός “καίγεται” για παίκτες στο κέντρο της άμυνας, στα πλάγια της μεσαίας γραμμής, αλλά και στη γραμμή κρούσης! Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί μπορεί να τα πηγαίνει εξαιρετικά στα φιλικά προετοιμασίας, ωστόσο χρειάζεται ντουέτο για τη συνέχεια της σεζόν.

Το όνομα του Ράφα Μιρ ακούγεται αρκετά στην Ισπανία στον Ολυμπιακό, αν και το προφίλ του είναι απ’ το υψηλότερο ράφι και θεωρείται αρκετά δύσκολη μεταγραφή. Ο Μιρ είναι 26 ετών, σε μια ιδανική και παραγωγική ηλικία και έρχεται από 36 συμμετοχές και 8 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Σεβίλλης. Μιλάμε για έναν παίκτη, ο οποίος είναι ενδεκαδάτος όλες τις τελευταίες σεζόν και είναι ιδιαίτερα ενεργός σε ό,τι αφορά το σκοράρισμα. Η πληθωρικότητα του και τα 196 εκατοστά ύψους του, του χαρίζουν ευχέρεια σε αρκετές δουλειές στον αγωνιστικό χώρο. Συνολικά σε 83 ματς με τη Σεβίλλη έχει σκοράρει 21 φορές και έχει δώσει μία ασίστ.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ εκτιμά ιδιατέρως τα προσόντα του συμπατριώτη του και θα προσπαθήσει και ο ίδιος να εμπλακεί στη μεταγραφή, αν υπάρξει γόνιμο έδαφος απ’ την πλευρά της Σεβίλλης και του παίκτη. Η προοπτική δανεισμού είναι στο τραπέζι απ’ ό,τι φαίνεται για τη Σεβίλλη, στο ενδιαφέρον που έχουν εκδηλώσει ομάδες όπως οι Μαγιόρκα και Βαλένθια. Ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2027 με τη Σεβίλλη, ενώ αυτή τη στιγμή η χρηματιστηριακή του αξία αγγίζει τα 10 εκ. ευρώ (όση και του κορυφαίου παίκτη του ρόστερ του Ολυμπιακού, Μαντί Καμαρά).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.