AS: «Υπέρβαρος ο Κένεντι, αρνήθηκε τη μεταγραφή ο Μαρινάκης»

Λεπτομέρειες για το «ναυάγιο» της μεταγραφής του Κένεντι στον Ολυμπιακό φέρνουν στο φως οι Ισπανοί.

Ο Βραζιλιάνος χαφ κόπηκε στα ιατρικά από τους «ερυθρόλευκους» και ως εκ τούτου θα επιστρέψει στη Βαγιαδολίδ. Η ισπανική AS, ωστόσο, υποστηρίζει ότι ο λόγος που χάλασε η μεταγραφή είναι πως ο 27χρονος ήταν υπέρβαρος.

Μάλιστα, τονίζεται ότι ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ήθελε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, σε αντίθεση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, που ήταν κάθετα αρνητικός στην προοπτική αυτή.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ του Ιγνάθιο Μπαϊλαδόρ στην As αναφέρει:

«Η τελευταία μέρα του Ιουλίου δεν ήταν η καλύτερη, η πιο τυχερή στη Ρεάλ Βαγιαδολίδ. Στη βόμβα της απόλυσης του αθλητικού διευθυντή της Ρεάλ Βαγιαδολίδ, Φραν Σάντσεθ, προστέθηκαν κι η άρνηση του Ολυμπιακού να υπογράψει τον Ρόμπερτ Κένεντι, παρότι εκείνος βρέθηκε στην Ελλάδα με κάποιους οπαδούς να τον περιμένουν στο αεροδρόμιο.

Αφού πέρασε τις σχετικές ιατρικές εξετάσεις, ο ελληνικός σύλλογος εξέφρασε τις αμφιβολίες του για τη φυσική κατάσταση του Βραζιλιάνου. Όπως μάθαμε, συγκεκριμένα, ο παίκτης ήταν υπέρβαρος και αμφισβητήθηκε η ικανότητά του να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μάλιστα, ακόμα κι ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά που τον γνωρίζει από την κοινή τους εποχή στη Γρανάδα, προσπάθησε να μεσολαβήσει ώστε ο σύλλογος να πάρει τον παίκτη, αλλά ο πρόεδρος του συλλόγου, Βαγγέλης Μαρινάκης, αρνήθηκε να τον υπογράψει.

Μ’ αυτόν τον τρόπο, ο παίκτης θα επιστρέψει στη Βαγιαδολίδ και θα τεθεί υπό τις εντολές του Πάουλο Πεσολάνο, περιμένοντας να βρεθεί άλλη ομάδα για να τον αποκτήσει ή η Βαγιαδολίδ να εκμεταλλευτεί την αναμβισβήτητη ποιότητα του Βραζιλιάνου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.