Ολυμπιακός: Ο γνωστός και ο άγνωστος μεταγραφικός στόχος του Κορδόν

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στην τελική ευθεία για τους επίσημους αγώνες και εντείνει τις προσπάθειες για την ενίσχυση του ρόστερ…

O Ολυμπιακός δεν αφήνει κανένα περιθώριο στην προσπάθειά του να ενισχύσει το ρόστερ του ενόψει της ερχόμενης σεζόν. O σύλλογος καταβάλλει σημαντικές προσπάθειες για να εξασφαλίσει όχι μία, αλλά δύο σημαντικές προσθήκες τις τελευταίες ημέρες. 

Έντονο το ενδιαφέρον για τον Ράφα Μιρ

Αυτό που είναι ξεκάθαρο και επιβεβαιωμένο είναι το έντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ισπανό επιθετικό Ράφα Μιρ. Ο 26χρονος αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στη Σεβίλλη, και έχει βρεθεί στο στόχαστρο αρκετών κορυφαίων συλλόγων, όπως η Μαγιόρκα και η Βαλένθια. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός προσπαθεί να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του παραγωγικού επιθετικού. Γνωστός για τα κλινικά του τελειώματα, η πιθανή άφιξη του Μιρ στον ελληνικό σύλλογο θα μπορούσε να ενισχύσει σημαντικά την επιθετική του δύναμη.

Ο Μιρ έχει συμβόλαιο με τη Σεβίλλη μέχρι το 2027, καθιστώντας τις διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή του περίπλοκες. Ο ισπανικός σύλλογος φέρεται να ζητά τέσσερα εκατομμύρια ευρώ για τον επιθετικό, δείχνοντας ότι δεν είναι διατεθειμένος να χωρίσει τους δρόμους του χωρίς να εξασφαλίσει την κατάλληλη συμφωνία. Επιπλέον, ο ανταγωνισμός από τη Βαλένθια περιπλέκει ακόμη περισσότερο την κατάσταση, καθώς η ομάδα της La Liga έχει επίσης συμφέρον να φέρει πίσω τον πρώην παίκτη της. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ βλέπει τον επιθετικό ως ένα βασικό περιουσιακό στοιχείο που μπορεί να ανεβάσει την απόδοση της ομάδας σε νέα ύψη. 

Με θητεία στη La Liga

Ωστόσο δεν είναι μόνο η περίπτωση του Ράφα Μιρ που παλεύει ο Αντόνιο Κορδόν. Ακόμα ένας παίκτης βρίσκεται στο στόχαστρο του και έχουν ξεκινήσει οι πρώτες βολιδοσκοπήσεις. Το όνομα του παίκτη δεν έχει διαρρεύσει, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες η τελευταία του παρουσία στη La Ligaήταν πριν δύο χρόνια και αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός. 

Το σίγουρο είναι πως στον Ολυμπιακό έχουν ξεκινήσει να φορτσάρουν προκειμένου να καλύψουν τα κενά στο ρόστερ τώρα που μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τις πρώτες επίσημες υποχρεώσεις των «ερυθρολεύκων» για τη νέα αγωνιστική σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.