Λαμία-Άρης 1-0: Με… υπογραφή Καρλίτος! (vids, pics)

Την πρώτη της νίκη στη σεζόν πέτυχε η Λαμία, η οποία επικράτησε 1-0 του Άρη χάρη σε γκολ του Καρλίτος που υποχρέωσε τους "κίτρινους" στη δεύτερη ήττα σε ισάριθμα ματς στη Super League.

Ο Καρλίτος σκόραρε και στο δεύτερο παιχνίδι του με τη φανέλα της Λαμίας, στην οποία χάρισε την πρώτη νίκη της σεζόν, καθώς επικράτησε 1-0 του Άρη στο “Αθανάσιος Διάκος”.

Απογοητευτική εμφάνιση του Άρη στο δεύτερο ημίχρονο που δεν μπόρεσε να απειλήσει την εστία του Κοσέλεφ, ενώ η Λαμία τελείωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σιμόν που δέχθηκε δύο κίτρινες κάρτες σε τρία λεπτά.

Τα πλάνα των προπονητών

Ο Λεωνίδας Βόκολος παρέταξε τη Λαμία με 4-4-2. Τον Κοσέλεφ στο τέρμα, τετράδα στην άμυνα Σιμόν, Πάβλοβετς, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, στη μεσαία γραμμή από δεξιά προς αριστερά οι Μαρτίνεθ, Νούνιες, Στάνκο, Τσιλούλης και στην επίθεση οι Σλίβκα, Καρλίτος.

Για τον Άρη ο Τόλης Τερζής έβαλε στο αρχικό σχήμα τον Χουτεσιώτη στην εστία, τους Μοντόγια, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φεράρι στην άμυνα, Τζούρασεκ, Νταρίντα και Ρουπ στη μεσαία γραμμή, Μενέντες και Κάρλσον στις πτέρυγες και τον Μορόν στην κορυφή της επίθεσης.

ΠΗΓΗ: In Time Sports

Ευκαιρίες για τον Άρη, γκολ για την Λαμία

Μετά το πρώτο δεκάλεπτο που δεν είχε κάτι αξιόλογο, η Λαμία είχε την πρώτη καλή στιγμή, με τον Μαρτίνεθ να σουτάρει έξω από την περιοχή και τον Χουτεσιώτη να διώχνει εντυπωσιακά, ενώ τρία λεπτά μετά ο Μορόν άνοιξε ωραία στον Κάρλσον, αυτός έκανε το γύρισμα για τον Μενέντεζ που έχασε χρόνο στο κοντρόλ με το σουτ να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στο 16′ από την πάσα του Μαρτίνεθ, ο Τσιλούλης σούταρε στην κίνηση, με τη μπάλα να φεύγει άουτ και στο 29′ το σουτ του Μορόν, σταμάτησε πάνω στον Κοσέλεφ.

Ο Άρης έχασε τεράστια ευκαιρία για το 0-1 στο 32′ όταν από τη σέντρα του Φεράρι, ο Κοσέλεφ έδιωξε με δυσκολία πάνω στον Κάρλσον που σούταρε αλλά ο Σαραμαντάς με σωτήρια προβολή έδιωξε πριν περάσει η γραμμή και στο 37′ ο Νταρίντα με γυριστό από το ύψος της μικρής περιοχής υποχρέωσε τον Κοσέλεφ σε μία ακόμα επέμβαση.

Η Λαμία βρήκε το γκολ στην αμέσως επόμενη επίθεση, όταν από ωραία συνεργασία του Καρλίτος με τον Σλίβκα, ο Ισπανός επιθετικός εκτέλεσε από το ύψος του πέναλτι νικώντας τον Χουτεσιώτη για το 1-0.

Ο Καρλίτος σκόραρε και στο δεύτερο παιχνίδι του με τη Λαμία. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Δοκάρι ο Τσιλούλης, ούτε φάση ο Άρης!

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τον Άρη να έχει την κατοχή αλλά να μην μπορεί να δημιουργήσει κάποια επικίνδυνη κατάσταση μπροστά στην εστία του Κοσέλεφ, αντίθετα η Λαμία ήταν πιο επικίνδυνη. Μάλιστα, στο 58′ ο Σλίβκα βρήκε τον Τσιλούλη που σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι γιατί σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Χουτεσιώτη.

Δύο λεπτά μετά, μία ακόμα σημαντική ευκαιρία για τους γηπεδούχους, με τον Καρλίτος να κάνει ωραία πάσα στον Σιμόν που πάτησε περιοχή και από δύσκολη θέση σούταρε με τον Χουτεσιώτη να αποτρέπει το 2-0.

Η Λαμία είχε εξαιρετική αμυντική συμπεριφορά στο υπόλοιπο μέρος του παιχνιδιού, άφησε τη μπάλα στον Άρη που όμως δεν ήξερε τι να την κάνει, με την ομάδα του Τόλη Τερζή να τελειώνει το δεύτερο μέρος χωρίς κάποια σημαντική ευκαιρία.

Ο αγώνας τελείωσε με τον Σιμόν να δέχεται κόκκινη κάρτα, δύο κίτρινες σε τρία λεπτά, στο 91ο λεπτό της αναμέτρησης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.