Νταρίντα: “Είμαι χαρούμενος που παίζω όμορφα εδώ” (vid)

Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα, σε συνέντευξη που έδωσε στην Τσεχία, αναφέρθηκε -και- στην παρουσία του στην Ελλάδα και στον Άρη

Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα έδωσε συνέντευξη στην Τσεχία και μίλησε για διάφορα θέματα. Μίλησε για την Εθνική Τσεχίας, για τη Χέρτα, μίλησε και για τον Άρη και για την παρουσία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Για την εθνική Τσεχίας, μεταξύ άλλων, είπε τα εξής: “Δεν μπορώ να πω ότι είμαι λυπημένος που σταμάτησα από την Εθνική ομάδα. Ήταν μια απόφαση που σκεφτόμουν πολύ καιρό και ήξερα τι ήθελα. Κοιτάζω τα παίκτες και σταυρώνω τα δάχτυλά μου. Αλλά δεν είναι ότι μπαίνω στον πειρασμό να επιστρέψω και να περάσω τα βράδια μου λέγοντας στον εαυτό μου ότι έπρεπε να το είχα αναβάλει. Είμαι χαρούμενος με την απόφασή μου”.

Για την παρουσία του στην Ελλάδα είπε: “Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι λιγότερο πολύπλοκο και μοιάζει περισσότερο με την ιδέα μου για το ποδόσφαιρο. Παίζεται με την μπάλα, όλοι μπορούν να φανούν. Είναι εντελώς διαφορετικά από την Bundesliga. Υπό αυτή την έννοια, είμαι χαρούμενος που παίζω όμορφα εδώ”.

Για το αν παρακολουθεί τη Χέρτα, ομάδα με την οποία συνδέθηκε για πολλά χρόνια στη Γερμανία, είπε: “Ελπίζω να συνεχίσουν να δουλεύουν και να παλεύουν για την άνοδο, γιατί η Χέρτα ανήκει στην πρώτη κατηγορία. Ένας επενδυτής μπήκε με πολλά χρήματα, αλλά δεν έγινε καλή διαχείριση. Αγόρασε “μεγάλα” ονόματα, αλλά οι παίκτες δεν ταίριαζαν μεταξύ τους. Θα ήταν καλύτερα να ακολουθήσουν μια πιο προσεκτική προσέγγιση και να δουν τη σύνθεση της ομάδας παρά τα ονόματα. Έτσι ξεκίνησε και έτσι τελείωσε με τον υποβιβασμό”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.