Ντέμης: «Σταμάτησα την μπάλα στα 30 για να σώσουμε την ΑΕΚ, θα έκανα το ίδιο και τώρα» (video)

Τον λόγο για τον οποίο «κρέμασε» τα παπούτσια του αποκάλυψε ο Ντέμης Νικολαΐδης στο Instagram.

O Ντέμης Νικολαΐδης αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση στα 30 του, προκειμένου να σώσει την ΑΕΚ από την καταστροφή. Μάλιστα ο ίδιος ισχυρίστηκε στη σελίδα του στο Instagram ότι δεν μετάνιωσε για την απόφαση του, αλλά ακόμα και αν «γυρνούσε» πίσω τον χρόνο την ίδια επιλογή θα έκανε.

«Είχα πάει το καλοκαίρι του 2003 στην Ατλέτικο, για πρώτη φορά στη ζωή μου ήμουν 100% συγκεντρωμένος στο ποδόσφαιρο. Τέλη Οκτωβρίου μιλούσα με έναν φίλο μου στο τηλέφωνο για κάποια επεισόδια στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός στη Νέα Σμύρνη και για πρώτη φορά από τη στιγμή που έφυγα σκεφτόμουν τι άφησα πίσω μου. Μάθαινα τα προβλήματα που υπήρχαν και από το Δεκέμβριο άρχισα να σκέφτομαι πώς θα σώσουμε την ΑΕΚ. Τον Ιανουάριο με κάλεσε η Ατλέτικο για ανανέωση και εκεί τους είπα ότι θα σταματήσω μετά το Euro γιατί θα αναλάβουμε την ΑΕΚ με σκοπό να τη σώσουμε γιατί έχει πολλά προβλήματα. Δεν θυμάμαι να είχα δυσκολευτεί να πάρω την απόφαση, αν και ήμουν στο ιδανικό περιβάλλον για να παίζω ποδόσφαιρο», αναφέρε αρχικά και στη συνέχεια για το αν θα έπαιρνε άλλη απόφαση:

«Αν θα έκανα το ίδιο τώρα; Την ίδια απόφαση θα έπαιρνα. Εκείνο ένιωθα σωστό εκείνη τη στιγμή. Πάντα ήθελα να σταματήσω μικρός, να είμαι στην καλύτερη φόρμα και να μη με δει ο κόσμος σε χαμηλότερο επίπεδο. Δεν είχα στο μυαλό μου τα 30, 30 και μισό, αλλά τα 33. Και πάλι όμως το ίδιο θα έκανα», δήλωσε ο Νικολαΐδης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.