Ζίβκοβιτς: Τα +2εκ., η Εθνική και το ρεκόρ με τα γκολ (pics & vids)

Ο Άντρια Ζίβκοβιτς νιώθει υπέροχα στον ΠΑΟΚ και αυτό αποτυπώνεται παντού

Η πρόσφατη φωτογραφία του Άντρια Ζίβκοβιτς στον πανηγυρισμό από το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια να σηκώνει τον Σέρβο ψηλά, είχε κι έναν ξεχωριστό συμβολισμό.

Ο Πορτογάλος αρχηγός του ΠΑΟΚ να σηκώνει τον Σέρβο που βαδίζει στα δικά του χνάρια στα επίπεδα των ρεκόρ που και ο Βιεϊρίνια καταγράφει στη μεγάλη διαδρομή του με τον Δικέφαλο. 

Από την άλλη είναι και η περίοδος αυτή που ο Ζίβκοβιτς είναι ψηλά στις επιδόσεις και στα όσα κάνει γενικώς με τον ΠΑΟΚ.

CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / ΠΑΟΚ – ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Ποτέ άλλοτε δεν είχε τέτοια παραγωγή όπως αυτή που έχει τώρα.

Σκοράροντας στο παιχνίδι με την Άιντραχτ έφτασε τα 8 γκολ σε 15 παιχνίδια. Ακόμη κι αν πάει κάποιος στην πρώτη του (από τις 4 που τώρα έχει) σεζόν με τον ΠΑΟΚ, τότε δηλαδή που πέτυχε 14 γκολ, για να φτάσει τα 8 γκολ σε εκείνη τη σεζόν είχε πάει Φεβρουάριος.

Τώρα; Είναι μόλις στις αρχές του Οκτώβρη

Σαν να… φαινόταν από την αρχή.

Οτι -εκείνη- η μετακίνησή του από την Μπενφίκα (το 2020) θα είναι αυτή που θα (ξανα)γυρίσει τον διακόπτη στην καριέρα του. Με την έλευσή του στον ΠΑΟΚ, έβαλε δύο γκολ στα τρία πρώτα παιχνίδια (απέναντι στην Μπενφίκα και στον Ατρόμητο) σαν να ήταν το εισαγωγικό του κυρίως μέρους που θα ακολουθούσε. 

Μεταξύ άλλων, ακολούθησε και η Εθνική. Ως παίκτης του ΠΑΟΚ πήρε ξανά όχι μόνο θέση στις κλήσεις αλλά και σταθερή παρουσία στην 11άδα με τα παιχνίδια -μεταξύ άλλων- και στο Μουντιάλ του Κατάρ. 

Ακόμη και η χρηματιστηριακή του αξία, σε αυτά τα χρόνια στον ΠΑΟΚ πήγε στα +2 εκ. σε σχέση με αυτή που είχε αφήσει αποχωρώντας από την Μπενφίκα.

Στην πορτογαλική ομάδα -σύμφωνα με το transfermarkt- είχε πάει και τα 18 εκ. (Ιανουάριος του 2018) αλλά μετά μειωνόταν όλο και περισσότερο. Οταν αποχώρησε από την Μπενφίκα για τον ΠΑΟΚ, ήταν στα 4 εκ. Τώρα, είναι στα 6 εκ.

Ανεξάρτητα όμως από τι έγραφε και γράφει αυτή η καρτέλα, η ουσία ήταν ότι αναζητούσε το restart. Και το βρήκε στον ΠΑΟΚ ως μία από τις προσωπικότητες της ομάδας και ένας από τους αρχηγούς αυτής.

Ηταν το παιχνίδι του ΠΑΟΚ, στο Σπλιτ, απέναντι στη Χάιντουκ, τον προηγούμενο Αύγουστο, το πρώτο επίσημο παιχνίδι που ήταν αρχηγός της ομάδας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.