Χρηματιστήριο στα γκολ: Up και down στις μετοχές (videos)

Πάμε για την πρώτη 10άδα αγώνων στο Πρωτάθλημα και τα γκολ γράφουν τη δική τους ιστορία-Οι ομάδες και οι παίκτες που ξεχωρίζουν

Ο Παναθηναϊκός είναι αυτή τη στιγμή η πρώτη επίθεση στο Πρωτάθλημα (με 26 γκολ) και αντίστοιχα η πιο εύστοχη ομάδα με 1/4.3 τελικές. Ο Παναιτωλικός είναι η χειρότερη επίθεση στο Πρωτάθλημα με 6 γκολ, ενώ είναι η έκτη ομάδα σε παραγωγή τελικών προσπαθειών. Σκοράρει όμως μόνο 1/17.5 και αυτό δεν της έχει δώσει περισσότερα γκολ…

Πάμε για την πρώτη 10άδα αγώνων και τα γκολ γράφουν -όπως πάντα- τη δική τους ιστορία. Κάποια πράγματα που ξεχωρίζουν…

Ο Παναθηναϊκός στην κανονική διάρκεια του προηγούμενου Πρωταθλήματος είχε πετύχει 38 γκολ. Τώρα, σε 9 αγωνιστικές, έχει πετύχει 26 κι από εκεί που ήταν η πέμπτη επίθεση, τώρα είναι η πρώτη. Εχει 13 διαφορετικούς σκόρερ ενώ οι Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Παλάσιος και Τζούρισιτς έχουν σκοράρει από τρία γκολ. 

Ο Ολυμπιακός είναι η δεύτερη επίθεση του Πρωταθλήματος με 24 γκολ. Είναι και η ομάδα που έχει κάνει τις περισσότερες τελικές προσπάθειες με Ελ Κααμπί και Ποντένσε να έχουν έκαστος από 5 γκολ. 

Η ΑΕΚ είναι η τρίτη επίθεση με 17 γκολ κι ενώ ακόμη δεν έχει σκοράρει ο Λιβάι Γκαρσία. Ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ την προηγούμενη σεζόν με 14 γκολ στο Πρωτάθλημα και 18 συνολικά δεν έχει πετύχει ακόμη γκολ, σε ένα διάστημα πάντως στη σεζόν που δις αναγκάστηκε να μείνει εκτός δράσης λόγω τραυματισμού. Η ΑΕΚ είναι δεύτερη σε τελικές (ήταν πρώτη την προηγούμενη σεζόν) με 11 διαφορετικούς σκόρερ. 

Ο ΠΑΟΚ είναι η τρίτη επίθεση με 15 γκολ, με την παρουσία του Ζίβκοβιτς να ξεχωρίζει με τα 4 γκολ ενώ ο Σαμάτα έχει πετύχει ένα. Ο ΠΑΟΚ επίσης είναι 7ος στις τελικές προσπάθειες και σκοράρει 1/7 τελικές.

Ο Άρης με τα 13 γκολ είναι η πέμπτη επίθεση με 6 παίκτες να έχουν σκοράρει κι ενώ από τα 13 γκολ, τα 5 τα έχει πετύχει ο Μορόν και τα τρία ο Φαμπιάνο. Ο Άρης είναι 4ος σε τελικές, σκοράρει πάντως 1/9.3.

Ο Πανσερραϊκός έχει και αυτός πάνω από 10 γκολ. Τα “Λιοντάρια” έχουν πετύχει 11 γκολ, με 6 σκόρερ και ενώ είναι η 12η ομάδα σε τελικές προσπάθειες είναι η 4η πιο εύστοχη με 1/7.2 και τους Αλεξιτς και Στάικο να έχουν πετύχει από τρία γκολ και να έχει 6 σκόρερ.

Είναι αξιοσημείωτη η επίδοση της Λαμίας ως τώρα και όχι μόνο γιατί είναι στην 5η θέση της βαθμολογίας. Εχει σκοράρει 10 γκολ κι ενώ σε όλη την κανονική διάρκεια της προηγούμενης σεζόν είχε πετύχει 13 και ήταν η χειρότερη επίθεση. Τώρα είναι στα 10 γκολ με τον Καρλίτος να έχει πετύχει τρία και να έχει 6 διαφορετικούς σκόρερ. 

Στα 10 γκολ είναι και ο ΟΦΗ (με 3 από Φελίπε και Ντίκο) και επίσης στα 10 είναι και ο Αστέρας Τρίπολης που την προηγούμενη σεζόν, στην κανονική διάρκεια, είχε 19. Ολες οι άλλες ομάδες έχουν μονοψήφιο αριθμό τερμάτων.

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είναι οι δύο ομάδες που έχουν σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια. Αμφότερες σκόραραν και στο μεταξύ τους παιχνίδι που διακόπηκε.

Η ΑΕΚ έχει σκοράρει σε 8/9 (δεν σκόραρε μόνο στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ) ενώ Λαμία και Άρης έχουν σκοράρει σε 7/9. Η Λαμία δεν σκόραρε με Ολυμπιακό και Πανσερραϊκό ενώ ο Άρης δεν σκόραρε με Λαμία και ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ έχει 6/9 καθώς δεν πέτυχε γκολ με ΟΦΗ, Αρη και ΑΕΚ. Το ίδιο 6/9 έχουν και ο Πανσερραϊκός (δεν σκόραρε με Ολυμπιακό, Άρη και Παναθηναϊκό), η Κηφισιά (δεν σκόραρε με ΠΑΣ Γιάννινα, Ολυμπιακό και ΟΦΗ) και ο Βόλος που δεν σκόραρε με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Παναιτωλικό. 

Ο Παναιτωλικός που είναι η χειρότερη επίθεση είναι και η ομάδα που έχει σκοράρει στα λιγότερα παιχνίδια με 4/9 καθώς δεν πέτυχε γκολ με ΠΑΣ Γιάννινα, Παναθηναϊκό, Άρη, Λαμία και ΑΕΚ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.