Με γκολ στο 90+4' ο Ατρόμητος έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας και ο Ίλιτς παρέμεινε αήττητος με τους Περιστεριώτες. Ούτε τώρα πήρε το πρώτο του «διπλό» ο Πανσερραϊκός.

Χιτσκοκικό φινάλε επιφύλασσε το παιχνίδι στο Περιστέρι ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Πανσερραϊκό, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο τελικό 1-1 στο 90+4’!

«Χρυσός» σκόρερ ήταν ο Αντζιέλσκι, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την εξαίσια προσπάθεια του Ντιρκς και έσωσε τον βαθμό για την ομάδα του! Παράλληλα οι γηπεδούχοι συνεχίζουν το σερί τους με τον Σάσα Ίλιτς στον πάγκο, όντας πλέον για τρία παιχνίδια αήττητοι (δύο νίκες, μία ισοπαλία και επτά από τους 10 πόντους τους).

Αρνητές ήττας με τον Σέρβο δηλαδή…

Από την απέναντι πλευρά οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο πρώτο τους «διπλό» στην 11η αγωνιστική, αλλά για άλλη μια φορά ισοφαρίστηκαν στο τέλος, έχοντας προηγηθεί με τον Χατζηστραβό στο 40’.

Ύστερα από αυτό το αποτέλεσμα μετρούν πλέον 13 βαθμούς, βρισκόμενοι για την ώρα στην 8η θέση…

Πρωταγωνιστής ο Χατζηστραβός

Υποτονικό ήταν το πρώτο κομμάτι του παιχνιδιού, με μόνη αξιόλογη φάση ένα σουτ του Καμαρά στο 9’ για τον Ατρόμητο το οποίο απέκρουσε ο Χόβαν.

Ακολούθησε… ηρεμία ως και το 22’, το λεπτό που ο Μπέργκστρομ σκόραρε για τον Πανσερραϊκό. Το τέρμα του ακυρώθηκε αρχικά ως φάουλ και εν τέλει δε μέτρησε καθώς στην αρχή της φάσης υπήρξε χέρι του Χατζηστραβού.

Φυσικά για όλα αυτά χρειάστηκε ο VAR…

Αμέσως μετά υπήρξε ένταση ανάμεσα στους δύο πάγκους και εκατέρωθεν αποβολές μελών των αποστολών. Συγκεκριμένα την άγουσα για τα αποδυτήρια πήραν ο γενικός αρχηγός του Πανσερραϊκού, Μαραγκός και ο τεχνικός διευθυντής του Ατρόμητου, Αγγελόπουλος.

Οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να πατούν καλύτερα και ανταμείφθηκαν για αυτό στο 40’. Ο παίκτης που ήταν η αιτία να μη μετρήσει το γκολ του Μπέργκστρομ, ο Χατζηστραβός, άνοιξε το σκορ με υπέροχο τελείωμα και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα  του.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο 1-1 στο 45+3’, όταν ο Ασεβέδο έκανε το γύρισμα μέσα στην περιοχή, η μπάλα στρώθηκε στον Ντε Μποκ όμως το σουτ του βρήκε στα σώματα και απομακρύνθηκε.

Έτσι το 1-0 υπέρ των Λιονταριών ήταν το σκορ ημιχρόνου…

Δε «Χ»άνει με Ίλιτς

Με ευκαιρία του Πανσερραϊκού άρχισε το δεύτερο μέρος. Στο 54’ ο Άλεξιτς βρέθηκε απέναντι στον Τσιντώτα, ο οποίος του είπε… όχι και «κράτησε» τον Ατρόμητο στη διεκδίκηση του ματς.

Ως και το 70 το μόνο αξιοσημείωτο ήταν η ένταση των Τζαβέλλα-Άλεξιτς και το… face to face που είχαν!

Κατά τα άλλα από ποδόσφαιρο… λίγα πράγματα!

Οι Περιστεριώτες προσπαθούσαν με ανορθόδοξο τρόπο να φτάσουν στην ισοφάριση, έχοντας ως συνέπεια τη μη δημιουργία φάσεων στα καρέ του Χόβαν.

Παρά την επιμονή τους οι Σερραίοι έμοιαζαν περισσότερο απειλητικοί, χτυπώντας στην κόντρα. Ούτε όμως εκείνοι είχαν τη μεγάλη στιγμή…

Αυτή ήρθε στο 90+2’ με τον Τομάς, που αστόχησε από το ύψος της μεγάλης περιοχής!

Και εν τέλει αυτή… πληρώθηκε στο 90+4’, με τον Ντιρκς να δημιουργεί το γκολ ισοφάρισης του Αντζιέλσκι.

Η ταυτότητα του ματς:

11η αγωνιστική Stoiximan Super League

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Κατοίκος

Βοηθοί: Θεόδωρος Τζιουβάρας, Λάμπρος Διαμαντής

4ος: Αθανάσιος Τζήλος

VAR: Στέφανος Κουμπαράκης

AVAR: Λάζαρος Δημητριάδης

Κίτρινες: 51’ Βαλένσια, 56’ Τζαβέλλας, 80’ Καμαρά – 56’ Άλεξιτς, 78’ Ντανκερλούι, 80’ Πηλέας, 90+6’ Ουεντραόγκο

Σκόρερ: 90+4’ Αντζιέλσκι – 40’ Χατζηστραβός

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ίλιτς): Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Τζαβέλλας, Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Γκονζάλες, Κούντε (74’ Κουέν), Ρομπάιγ (74’ Γιουμπιτάνα), Καμαρά (87’ Ντιρκς), Φριντζόνσον (46’ Αντζιέλσκι), Βαλένσια.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ (Γκαρσία): Χόβαν, Ντανκερλούι, Μπέργκστρομ, Αυλωνίτης, Πεταυράκης, Μορέιρα, Ουεντραόγκο, Χατζηστραβός (88’ Κολομπίνο), Πηλέας (80’ Δεληγιαννίδης), Μασαρίποφ (60’ Τόμας), Άλεξιτς.