Ολυμπιακός: Το πρώτο “μικρό Καραϊσκάκη” (video)

Οι φίλοι του Ολυμπιακού θα μεταμορφώσουν το "Κολοκοτρώνης" σε... "Καραϊσκάκης". Πως ο Μαρτίνεθ θέλει να εκμεταλλευτεί τη δυναμική του κόσμου.

Ο Ολυμπιακός θα συναντήσει τον Αστέρα Τρίπολης στην 11η αγωνιστική της Super League (20.30, Novasports Prime) με τον κόσμο στο πλευρό του, καθώς πάνω από 5.000 φίλοι των Πειραιωτών θ΄ακολουθήσουν τους “ερυθρόλευκους” στην κυριακάτικη εκδρομή στην Αρκαδία. Μετά τη δυναμική παρουσία στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, για το ματς με τη Γουέστ Χαμ, ο Ολυμπιακός θα έχει στο πλευρό του σημαντικό αριθμό φιλάθλων του στη δοκιμασία της Αρκαδίας. Θα είναι η τελευταία πριν τη διακοπή των εθνικών ομάδων και ο Μαρτίνεθ θέλει να εκμεταλλευτεί την αγωνιστική αποχή, για να επιστρέψει η ηρεμία, η οποία απέχει μετά τις εξελίξεις στο ματς με τον Παναθηναϊκό, την ήττα απ’ τον ΠΑΟΚ και τη Γουέστ Χαμ.

Η τιμωρία του Ολυμπιακού και η αποχή των φίλων του απ΄τα ματς με Παναιτωλικό και ΑΕΚ σπρώχνει τους φίλους της ομάδας του Μαρτίνεθ να ψάξουν με περισσότερη θέρμα τον τρόπο να παρακολουθήσουν από κοντά τα ματς με Φράιμπουργκ, Βόλο, Πανσερραϊκό, Ατρόμητο, Λαμία και Κηφισιά. Ο Ολυμπιακός στην Αρκαδία παραδοσιακά έχει να θυμάται μεγάλες νίκες, αλλά και δύσκολα απογεύματα. Ο Μαρτίνεθ έχει πληροφορηθεί ακριβώς για τη σημασία του ματς κόντρα στους Αρκάδες. Ζήτησε απ΄τους παίκτες του συγκέντρωση απ’ το πρώτο λεπτό, γρήγορο γκολ, υψηλή ενεργοποίηση στην άμυνα, αλλά και αποτελεσματικότητα στην επίθεση.

Τα ερωτηματικά του Μαρτίνεθ για το ματς με τον Αστέρα αφορούν τη σύνθεση της μεσαίας γραμμής με Έσε, Αλεξανδρόπουλο ή Ιμπόρα, ενώ είναι πολύ πιθανό να παρατάξει ακόμα και σε θέση βασικού τον Σκάρπα, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει ανεβάσει ρυθμό και δείχνει πως αξίζει περισσότερα αγωνιστικά λεπτά. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα αντιδράσει ο Ολυμπιακός, χωρίς τον Μαντί Καμαρά, ο οποίος ούτως ή άλλως χρειαζόταν μια παύση, μετά το αγωνιστικό του σερί. Η συμπεριφορά του Αστέρα και το πλάνο των Αρκάδων αναμένεται ιδιαιτέρως αμυντικό κι έτσι ο Μαρτίνεθ, θα χρειατσεί παίκτες οι οποίοι μπορούν να αποδώσουν σε υψηλή ένταση, αλλά και ικανούς στην ατομική ενέργεια. Ο Ποντένσε ίσως πάρει ανάσες για να καθαρίσει το μυαλό του, μένοντας ως επιλογή για τη διάρκεια του αγώνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.