Νίλσεν: «Δουλέψαμε σκληρά αυτήν την εβδομάδα, έχουμε δρόμο μπροστά μας»

Ο Προπονητής της Κηφισιάς Ντέιβιντ Νίλσεν σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (4-2) τόνισε πως είναι περήφανος για την δουλειά των παικτών του.

Η Κηφισιά επικράτησε 4-2 του ΠΑΣ Γιάννινα σε ένα πολύ χορταστικό παιχνίδι και πήρε βαθμολογική ανάσα εν όψει συνέχειας στην Super League.

Ο προπονητής των γηπεδούχων, Ντέιβιντ Νίλσεν, μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε αρκετά ευχαριστημένος από την σημερινή εμφάνιση της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είχαμε μια δουλειά να κάνουμε και την κάναμε πάρα πολύ καλά, τα παιδιά έπαιξαν με θάρρος (το είπε στα ελληνικά). Δουλέψαμε πολύ μέσα στην εβδομάδα, στον επιθετικό τρόπο παιχνιδιού και στο πως να πιέσουμε ψηλά. Κάναμε σπουδαία δουλειά και πήραμε μια μεγάλη νίκη. 

Θα μάθω ελληνικά πολύ γρήγορα. Όλοι δούλεψαν σκληρά αυτήν την εβδομάδα, ήμουν πολύ τυχερός, δεν είναι κάτι ωραίο αυτό αλλά αναβλήθηκε το πρώτο μας παιχνίδι και είχαμε λίγο χρόνο παραπάνω να προετοιμαστούμε. Δουλέψαμε πολύ σκληρά την πρώτη εβδομάδα, έχουμε ακόμα χρόνο μπροστά μας και θα συνεχίσουμε ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.