Κώτσιρας: «Συγγνώμη από τον κόσμο μας, ο Μπρινιόλι μας έχει σώσει πολλές φορές» (video)

Το σχόλιο του Γιάννη Κώτσιρα για την ήττα του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο, τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι, αλλά και τη συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Ο Γιάννης Κώτσιρας μίλησε στον Γιώργο Αργυρόγλου και στην «Ώρα των Πρωταθλητών» για την ήττα του Παναθηναϊκού με 3-2 από τον Ατρόμητο. Παράλληλα ο Έλληνας αμυντικός στήριξε τον συμπαίκτη του, Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ατρόμητο: «Συγγνώμη από τον κόσμο μας. Είναι ντροπή να δεχόμαστε τέτοια γκολ. Πρέπει να καταλάβουμε που βρισκόμαστε. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα. Έχω μεγαλή ευθύνη κι εγώ».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια και τα γκολ που δέχονται: «Υπάρχουν αλλαγές σε κάποια παιχνίδια λόγω των πολλών ματς. Πέρυσι δεν δεχόμασταν ούτε φάσεις. Είναι κάποια κομμάτια που πρέπει να δουλέψουμε μαζί με το σταφ».

Για την αξία της ομάδας: «Αυτά δεν αντιπροσωπεύουν την αξία της ομάδας, αλλά και ούτε τον παικτών. Έχουμε στεναχωρίσει τον κόσμο μας. Γνωρίζουμε τί αξίζουμε, πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι. Να βελτιώσουμε κάποια κομμάτια, αλλά και τις λεπτομέρειες».

Για το τί φταίει και χάνει ο Παναθηναϊκός: «Είναι θέμα συγκέντρωσης κατά τη διάρκεια του αγώνα».

Για τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι: «Όλοι έχουμε κάνει λάθη. Δεν έχω δει τα γκολ για να κρίνω. Ο Μπρινιόλι μας έχει σώσει πολλές φορές. Μαζί με τον Λοντίγκιν έχουμε το καλύτερο δίδυμο στα γκολκίπερ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.