Ο Λίντσεί Ρόουζ τόνισε πως είναι επέστρεψε στο σπίτι του, μετά τη συμφωνία του να φορέσει και πάλι τη φανέλα του Άρη.

Ο 32χρονος αμυντικός τόνισε πως απομένουν ορισμένες λεπτομέρειες με τη Λέγκια, για να τελείωσε και τυπικά η μεταγραφή του. Παράλληλα, δήλωσε κατά την άφιξή του, πως νιώθει ότι δεν έφυγε ποτέ από τους «κίτρινους».

Αρχικά, ο Ρόουζ δήλωσε: «Επιστρέφω στο σπίτι μου, έτσι νιώθω, οπότε δεν έχω να πω πολλά. Νιώθω σαν να μην έφυγα ποτέ. Απομένουν κάποιες λεπτομέρειες να διευθετήσουμε με τη Λέγκια, αλλά ήδη νιώθω σαν να γύρισα στο σπίτι μου».

Επίσης, αναφέρθηκε και στην αποχώρησή του από τον Άρη: «Όταν έφυγα ήταν μια δύσκολη στιγμή για μένα. Έκλαιγα στο ταξί. Το ότι είμαι τώρα πίσω είναι ένα μέρος από το όνειρο που είχα να γυρίσω στον Άρη. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τους ανθρώπους της ομάδας που μ’ έφεραν πίσω γιατί το ήθελα πολύ».

Σχετικά με τη φετινή ομάδα του Άρη: «Καταρχάς είμαι χαρούμενος που θα δω μερικούς από τους συμπαίκτες που είχα. Στο διάστημα που έλειπα είδα τα βήματα προόδου της ομάδας. Την πρώτη φορά που είδα έρθει είχα πει ότι στόχος μου ήταν να κατακτήσω τίτλους. Αυτό δεν έγινε τότε αλλά τώρα που επιστρέφω παραμένει αυτός ο στόχος. Έρχομαι για να βοηθήσω την ομάδα, να προσφέρω την περαιτέρω εξέλιξη της ομάδας».

Τέλος, αναφέρθηκε και στους φιλάθλους της ομάδας: «Ήδη έχω δεχθεί αρκετά μηνύματα αγάπης από φίλους του Άρη. Έχω ξαναζήσει αυτή την κατάσταση από την εποχή του Covid. Ανυπομονώ να επιστρέψουν και να ζήσουμε την ατμόσφαιρα που απολάμβανα στο παρελθόν».