Ο απίθανος Ατρόμητος συνεχίζει την αήττητη - επί των ημερών Ίλιτς - πορεία του, κερδίζοντας εκτός έδρας 2-0 τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ο απίθανος Ατρόμητος συνεχίζει την αήττητη – επί των ημερών Ίλιτς – πορεία του, κερδίζοντας εκτός έδρας 2-0 τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ο Αντζιέλσκι σκόρερ και των δύο τερμάτων των “κυανόλευκων”, τραυματίστηκε ο Φριντζόνσον και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, έντονα παράπονα του Βόλου για το ακυρωθέν τέρμα του Μωραΐτη.

Η εξέλιξη της αναμέτρησης

Στο 6ο λεπτό ο Μωραΐτης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ατρόμητου, ωστόσο μετά από εξέταση της φάσης στο VAR, o επιθετικός του Βόλου υποδείχθηκε οφσάιντ. Μια απόφαση η οποία προκάλεσε την αντίδραση της ομάδας από τη Μαγνησία, η οποία έκανε λόγο για “αλλοίωση αποτελέσματος”.

Στο 23ο λεπτό ο Ατρόμητος έχασε μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει. Μετά από εκτέλεση κόρνερ και προσπάθεια του Γκαρσία να απομακρύνει, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι των γηπεδούχων, ενώ στο 24′ ο Ασεβέδο έκανε το σουτ και ο Κόστιτς έδιωξε με δυσκολία.

Η τρίτη ευκαιρία του Ατρομήτου ήταν και η… φαρμακερή. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Κάρολ Αντζιέλσκι πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βόλου στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο Βόλος έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 30ο λεπτό. Ο Γκαρσία πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, όμως ο Τσιντώτας μπλόκαρε τη μπάλα.

Ο Ατρόμητος βρέθηκε μια… ανάσα από το δεύτερο τέρμα στο 37ο λεπτό, αλλά ο Κόστιτς έκανε σπουδαία επέμβαση μετά από προσπάθεια του Αντζιέλσκι σε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του Βόλου.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έχασαν την πρώτη σημαντική στιγμή με μακρινό σουτ του Κούντε στο 55′, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Ατρόμητος κέρδισε πέναλτι μετά από μαρκάρισμα του Κόμπα στον Βαλέντσια στην περιοχή.

Ο Αντιέλσκι ανέλαβε την εκτέλεση στο 59ο λεπτό και έκανε το 2-0 για τον Ατρόμητο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ο Βόλος έχασε σημαντική ευκαιρία στο 81ο λεπτό με τον Ντέλετιτς από κοντινή απόσταση να στέλνει τη μπάλα άουτ, ενώ στο 96ο λεπτό ο Βέργος απείλησε από δύσκολη γωνία.

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Βόλος βρήκε το γκολ με κεφαλιά του Μωραΐτη μέσα από την περιοχή.

Βόλος – Ατρόμητος 1-2

Σκόρερ: 90′ Μωραΐτης – 25′, 59′ Αντζιέλσκι
Κίτρινες κάρτες: 45′ Γκλάβτσιτς, 68′ Μπερτόγλιο – 68′ Ντε Μποκ, 76′ Βαλέντσια, 94′ Έρλινγκμαρκ
Κόκκινη κάρτα:

Διαιτητής: Στέφανος Κουμπαράκης,
Βοηθοί διαιτητές: Αθανάσιος Κόλλιας, Χρήστος Ψύλλος
4ος Διαιτητής: Μιχαήλ Ματσούκας

Βόλος: Κόστιτς, Ασλανίδης, Σιέλης, Καλογερόπουλος (46′ Τάχατος, 55′ Μπερτόγλιο), Μύγας (10′ Λούνα), Τρουγιέ, Γκλάβσιτς, Κόμπα (59′ Κίτσος), Ντέλετιτς, Γκαρσία, Μωραϊτης

Ατρόμητος: Τσιντώτας, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Κούντε, Εντερ Γκονζάλεθ (82′ Κούεν), Φριντζόνσον (40′ Έρλινγκμαρκ), Γιουμπιτάνα (82′ Ντιρξ), Βαλέντσια, Αντζιέλσκι (65′ Βέργος)