Καλώς ήρθατε στο κεντρικό σημείο του Αθλητικού Σύμπαντος, ένα podcast που σας φέρνει στην καρδιά της ενημέρωσης στη Super League, εξερευνώντας τα τελευταία νέα των ομάδων της ελληνικής ποδοσφαιρικής σκηνής.

Στο στούντιο μας σε αυτό το επεισόδιο, τρεις έμπειροι ρεπόρτερ μας, Γιώργος Αργυρόγλου, Βασίλης Κωνσταντόπουλος και Γιώργος Βασιλείου, ξεδιπλώνουν τις ειδήσεις, τις εξελίξεις και τα γεγονότα που καθορίζουν το παλμό του ποδοσφαίρου στη χώρα μας. Από τα τελευταία αποτελέσματα και τις αναμετρήσεις των ομάδων μέχρι τα πιο ενδιαφέροντα πρόσωπα των ομάδων, εδώ θα βρείτε το σημείο αναφοράς για όλα όσα αφορούν τον κόσμο του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.

Ο Γιάννης Πάγκος με τον Κωστή Μπότσαρη και τον Ευγένη Δαδαλιάρα συζητούν για τα τελευταία αποτελέσματα των ΠΑΟΚ και Άρη.

Με ευφραδή σχόλια, αναλύσεις βαθιάς κατανόησης και τονισμένη ποδοσφαιρική παθιασμένη συζήτηση, αυτή η εκπομπή σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη εικόνα της τρέχουσας κατάστασης στον κόσμο του ΠΑΟΚ και του Άρη. Ετοιμαστείτε για μια νέα και ενδιαφέρουσα αθλητική εμπειρία…