Ντε Μποκ: “Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες” (video)

Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή του Ατρομήτου, Λόρενς Ντε Μποκ μετά την ήττα της ομάδας του από τον Άστέρα στην Τρίπολη με 3-1.

Αναλυτικά:

«Σήμερα το ματς κρίθηκε καθαρά στις λεπτομέρειες. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, αλλά ανταπεξήλθαμε γρήγορα και χάθηκε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία με το πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος από ένα κόρνερ δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ αλλά συνεχίζαμε να πιστεύουμε. Καταφέραμε να βάλουμε το γκολ  κι εκεί που πιέζαμε μια κακή στιγμή μας «έκοψε τα πόδια». Παρόλα αυτά συνεχίζαμε να πιστεύουμε.

Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε έστω έναν βαθμό, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Ξαναλέω, πιστεύω το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Fair play στον Αστέρα, εμείς έχουμε χαμηλά το κεφάλι και παλεύουμε μέχρι τέλους.

Απομένουν 6 παιχνίδια, τίποτα δεν έχει χαθεί. Θεωρώ ότι μπορούμε να πλησιάσουμε και να ασκήσουμε πίεση. Σήμερα το παιχνίδι μας πήγε πίσω αλλά δεν θα τα παρατήσουμε. Όσον αφορά το Κύπελλο, στο πρώτο παιχνίδι τα πήγαμε καλά και θα εστιάσουμε εκεί. Φυσικά θα εστιάσουμε και στο πρωτάθλημα που έχουμε ακόμα ελπίδες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.