Οι δηλώσεις του προπονητή της Λαμίας, μετά την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ με 3-1.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης Λαμία-ΑΕΚ (1-3), ο προπονητής των γηπεδούχων Λεωνίδας Βόκολος, μίλησε για το παιχνίδι. Στάθηκε στις κακές στιγμές που στοίχησαν στην ομάδα του, αλλά και το τι ακολουθεί για την ομάδα της Φθιώτιδας.

Για το αποτέλεσμα του αγώνα: «Το παιχνίδι σήμερα κρίθηκε κυρίως σε κάποιες στιγμές του αγώνα και σε κάποια ατομικά λάθη που κάναμε, θέματα κυρίως συγκέντρωσης. Με βάση τα δεδομένα δε θεωρώ ότι η ΑΕΚ μας δημιούργησε τόσο πολύ μεγάλο πρόβλημα. Σίγουρα είχε την κατοχή της μπάλας, το γνωρίζαμε απο πριν αυτό. Νομίζω ότι κι εμείς κάναμε κάποιες φάσεις που θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει ένα ή δύο τέρματα ακόμα. Κυρίως το δεύτερο γκολ στην επιθετική μετάβαση της ΑΕΚ που χάσαμε τη μπάλα, δώσαμε το δικαίωμα σε μία ομάδα όπως η ΑΕΚ, όταν είσαι πίσω στο σκορ να σε δυσκολέψει πάρα πολύ και το παιχνίδι να γίνει ακόμη πιο δύσκολο για μας».

Για το ματς με τον Ατρόμητο που ακολουθεί: «Έχουμε ακόμα δύο παιχνίδια, αλλά σίγουρα το ματς της Τετάρτης είναι σημαντικό για εμάς, όπως είναι όλα τα παιχνίδια, όπως ήταν και το σημερινό. Άρα λοιπόν, η συγκέντρωσή μας είναι για το παιχνίδι της Τετάρτης».