Ζαμόρα: “Με ανεβάζει η κλήση στην Εθνική, νίκη με Παναθηναϊκό” (video)

Ο Αλβάρο Ζαμόρα, στις δηλώσεις που έκανε αποκλειστικά στη NOVA για τον σημερινό (28/2, 21:00) εκτός έδρας αγώνα του Άρη με τον Παναθηναϊκό, επισήμανε πόσο σημαντικό είναι για τον ίδιο ότι υπολογίζεται για την Εθνική Κόστα Ρίκα και έδειξε τον στόχο των "κίτρινων" στο "Απ. Νικολαΐδης"

Ο Αλβάρο Ζαμόρα βρίσκεται στο peak μιας σεζόν, που κυλάει εξαιρετικά γι’ αυτόν. Με συμμετοχή σε όλα τα παιχνίδια του Άρη ως τώρα στη Stoiximan Super League, όντας ο μοναδικός παίκτης των “κίτρινων” με που έχει φτάσει στο 24/24, και με θέση στην Εθνική ομάδα της Κόστα Ρίκα για τις αναμετρήσεις που ακολουθούν μέσα στον Μάρτιο, αισθάνεται ότι πατάει γερά στα πόδια του. Αυτό τον κάνει ακόμη πιο χρήσιμο για τον Άρη, όπως τόνισε ο ίδιος στις δηλώσεις που έκανε στη NOVA εν όψει του σημερινού (28/2, 21:00) εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ένα παιχνίδι, για το οποίο επισήμανε ότι στόχος της ομάδας του είναι η νίκη, ώστε να ανέβει κι άλλο στο βαθμολογικό πίνακα.

Αρχικά, ερωτώμενος για τη σημερινή αναμέτρηση, στην οποία οι “κίτρινοι” πηγαίνουν προερχόμενοι από αήττητο σερί οκτώ αγώνων, απάντησε: “Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Το αντιμετωπίζουμε με την ίδια σοβαρότητα, που αντιμετωπίσαμε τα προηγούμενα οκτώ παιχνίδια, στα οποία μείναμε αήττητοι. Θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, γιατί είναι πολύ σημαντικοί να ανέβουμε στη βαθμολογία”.

Στην ερώτηση αν υπάρχει πίεση στους “κίτρινους” για τη νίκη, μιας και ο στόχος είναι η τέταρτη θέση στην τελική κατάταξη του βαθμολογικού πίνακα, επισήμανε: “Είναι φυσιολογικό να υπάρχει αυτή η πίεση. Όμως, είναι μια καλή, μια δημιουργική πίεση, για να μπορέσουμε να πετύχουμε το στόχο μας”.

Αναφορικά με τον αντίπαλο, που έχει υψηλό στόχο, την πρώτη θέση στη βαθμολογία, και το γεγονός ότι προέρχεται από δύο ισοπαλίες εντός έδρας, κι αν πιστεύει ότι αυτό θα παίξει κάποιον ρόλο στο σημερινό παιχνίδι, τόνισε: “Σίγουρα θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι από τα δύο προηγούμενα του Παναθηναϊκού. Επιπλέον, ο Παναθηναϊκός είναι ήδη στον τελικό του Κυπέλλου και θέλουμε να δοκιμαστούμε απέναντί του”.

Όσο για το αν οι “κίτρινοι” βλέπουν το σημερινό παιχνίδι ως μια πρόβα τζενεράλε εν όψει πλέι οφ, μιας και ο Παναθηναϊκός θα είναι ένας από τους αντιπάλους σε αυτή τη διαδικασία, ο Ζαμόρα συμφώνησε: “Οπωσδήποτε! Είναι μια ομάδα που θα είναι στα πλέι οφ, οπότε θα είναι μια πρόβα γι’ αυτά τα παιχνίδια”.

Σχετικά με το αν πιστεύει ότι η ομάδα του βρήκε ισορροπία αμυντικά και επιθετικά στα τελευταία της παιχνίδια, που είναι αήττητη, υπερθεμάτισε και πρόσθεσε: “Στα τελευταία παιχνίδια είμαστε όλοι οι παίκτες παρόντες κι έχουμε βρεθεί αγωνιστικά μεταξύ μας. Επίσης, έχουν επιστρέψει και οι φίλαθλοι στα γήπεδα κι αυτό μάς δίνει έξτρα ενέργεια”.

Ερωτώμενος αν έχει βρει τα αγωνιστικά πατήματά του ο ίδιος και πόσο αυτοπεποίθηση του δίνει ότι υπολογίζεται για την Εθνική Κόστα Ρίκα, είπε: “Είναι πάρα πολύ σημαντικό να βρίσκομαι στην Εθνική ομάδα. Επίσης, για τον σύλλογο είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν ποδοσφαιριστές, που παίζουν στις Εθνικές τους ομάδες. Προσπαθώ να βρω την ισορροπία μου, να παίζω καλά εδώ, αλλά και στην Εθνική ομάδα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.