Ο Άρης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (19/05, 20:00, NS Prime) για την τελευταία «στροφή» των πλέι-οφ της Σούπερ Λιγκ, «τελικός» στο «Κλεάνθης Βικελίδης» όσον αφορά τον τίτλο του Πρωταθλητή.

Παιχνίδι «τίτλου» στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ για την 10η και τελευταία αγωνιστική των πλέι-οφ της Σούπερ Λιγκ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θέλει μόνο νίκη για να κατακτήσει το τέταρτο πρωτάθλημα στην Ιστορία του συλλόγου. Αντίθετα με ισοπαλία η ήττα και σε συνδυασμό με θετικό αποτέλεσμα στη Νέα Φιλαδέλφεια μεταξύ ΑΕΚ – Λαμία (19/05, 20:00, MC Novasports) η Ένωση του Ματίας Αλμέιδα «στέφεται» Πρωταθλήτρια για δεύτερη σερί χρονιά.

Το μυαλό των «κίτρινων» βρίσκεται στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό, αλλά στον Άρη δεν θέλουν ο αιώνιος αντίπαλος να πανηγυρίσει πρωτάθλημα μέσα στο «σπίτι» του.

Την προηγούμενη αγωνιστική ο Άρης επικράτησε με ανατροπή (2-4) στο «ΔΑΚ Λαμίας» επί της τοπικής ομάδας και παραμένει στην πέμπτη θέση με 55 βαθμούς. Ο Έλληνας τεχνικός δεν αντιμετωπίζει κάνενα αγωνιστικό πρόβλημα και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι να «χαλάσουν» το «πάρτι» του ΠΑΟΚ.

Στο «στρατόπεδο» των «ασπρόμαυρων» ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, ενώ άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν. Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ την προηγούμενη αγωνιστική νίκησε με το εμφατικό 4-1 τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα και σε συνδυασμό με την ήττα της ΑΕΚ στο φαληρικό γήπεδο επί του Ολυμπιακού, η ομάδα της Θεσσαλονίκης επέστρεψε στην κορυφή της Σούπερ Λιγκ.