Athens Kallithea Fc: Το πλάνο της ανόδου

Πως θα κινηθεί η Athens Kallithea στην κορυφαία κατηγορία.

H Athens Kallithea Fc επιστρέφει στη Super League, ύστερα από 18 χρόνια απουσίας από την κορυφαία κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Η αθηναϊκή ομάδα «έκοψε» πρώτη το νήμα στο δεύτερο όμιλο της Super League 2 και μετά τη φιέστα της ανόδου, σειρά παίρνει ο προγραμματισμός εν όψει της νέας σεζόν.

Το πρώτο θέμα που βρίσκεται στην ατζέντα των ιθυνόντων της σχετίζεται με τον προπονητή. Ο «αρχιτέκτονας» της ανόδου, Αλέκος Βοσνιάδης, ο οποίος θεωρείται «μετρ» του πρωταθλητισμού στη δεύτερη κατηγορία, λαμβάνοντας κανείς υπόψιν του, τις τέσσερις ανόδους που μετράει ως προπονητής ομάδων της Super League 2, έχει αφήσει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά σχετικά με την επόμενη μέρα.

Ο Έλληνας προπονητής αναμένεται να έχει άμεση συνάντηση με τους διοικούντες, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Την ίδια στιγμή πάντως, πέριξ του Ελ Πάσο ψιθυρίζεται πως στην νεοφώτιστη ομάδα, παρότι δεν υπάρχει καμία ειλημμένη απόφαση για την υπόθεση του προπονητή, εξετάζουν ακόμα και περιπτώσεις προπονητών του εξωτερικού.

Μάλιστα ένας εξ αυτών φέρεται να προέρχεται από την Ιταλία, ο οποίος εξετάζει το σχετικό project με επίκεντρο την προοπτική συνεργασίας με τον σύλλογο, που από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.