ΠΑΟΚ: Τσιφτσής, Λιάβας, Ζουγλής στο «κάδρο» (video)

Διευρύνεται η λίστα των νεαρών Ελλήνων ποδοσφαιριστών που ενδιαφέρουν τον «Δικέφαλο»

Η δεδομένη ανάγκη μεταγραφικής ενίσχυσης για τον ΠΑΟΚ σε συνάρτηση με τις προϋποθέσεις που πρέπει να υπάρχουν εν όψει της ευρωπαϊκής λίστας κι εν όψει της αναδιάρθρωσης του έμψυχου δυναμικού για την προσεχή σεζόν «υποχρεώνουν» τους ανθρώπους του να εξετάσουν διεξοδικά το ελληνικό πρωτάθλημα εξετάζοντας τις πλέον ενδιαφέρουσες περιπτώσεις.

Χθες, ενημερωθήκατε μέσα από το Novasports.gr για την περίπτωση του Κώστα Θυμιάνη σε μια λίστα που περιλαμβάνει και τα ονόματα των Αντώνη Τσιφτσή, Γιώργου Λιάβα και Νίκου Ζουγλή. Κοινός παρονομαστής και των τριών, αυτών περιπτώσεων πέραν του ό,τι είναι γηγενείς, το νεαρό της ηλικίας, ο ενεργός ρόλος που έχουν στις ομάδες τους (σ.σ. Αστέρας Τρίπολης για τον πρώτο και τον τρίτο, Παναιτωλικός για τον δεύτερο) μαζί με την προοπτική που συνοδεύει τον κάθε έναν εξ αυτών.

Σαφώς και στη συγκεκριμένη λίστα υπάρχουν κι άλλα ονόματα σε μια υπόθεση που δεν αναμένεται να τραβήξει σε μάκρος. Υπενθυμίζεται πως η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας για τη νέα σεζόν έχει οριστεί για τις 20 Ιουνίου με προγραμματισμένη αναχώρηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που – και – φέτος θα πραγματοποιηθεί στην Ολλανδία (σ.σ. εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στο Χορστ) την 1η Ιουνίου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.