ΑΕΚ: Ουσιαστικά ελεύθερος ο Αραούχο, δεν υπάρχει νέα πρόταση της Ένωσης!

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΑΕΚ δεν ασχολείται με την υπόθεση, Σέρχιο Αραούχο και ουσιαστικά ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής είναι ελεύθερος.

Το συμβόλαιο του Σέρχιο Αραούχο με την ΑΕΚ ολοκληρώνεται και τυπικά στις 30 Ιουνίου. Με βάση πληροφορίες ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής δέχθηκε πρόταση από την Ένωση πριν από δύο μήνες. Μάλιστα το νέο συμβόλαιο που πρόσφερε η «κιτρινόμαυρη» ομάδα στον έμπειρο επιθετικό ήταν αρκετά καλό.

Ο «Τσίνο» όμως δεν αποδέχθηκε την πρόταση της ΑΕΚ. Ο Αραούχο δεν μπήκε στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης, καθώς η πρόταση ήταν αρκετά καλή όσον αφορά το οικονομικό σκέλος. Ουσιαστικά ο παίκτης ισχυρίστηκε ότι ήρθε η στιγμή να αλλάξει παραστάσεις στην καριέρα του και θα εξέταζε ενδεχόμενα για να συνεχίσει σε άλλη χώρα.

Η ΑΕΚ έκτοτε δεν επανήλθε με νέα πρόταση για τον Αραούχο, σεβόμενη την αρχική του απόφαση. Αυτό σημαίνει ότι ο Αργεντινός είναι απλά ένας ποδοσφαιριστής ελέυθερος. Η Ένωση δεν περιμένει καμία απάντηση ή πιθανή συνάντηση.

Oι σχέσεις του Αραούχο με την ΑΕΚ είναι άριστες και αυτό σημαίνει ότι όλα είναι πιθανά και ίσως υπάρξουν ανατροπές στο άμεσο μέλλον.

Αυτή ήταν η τέταρτη θητεία του Αραούχο με το «Δικέφαλο» στο στήθος. Συνολικά ένας εκ των αρχηγών της ομάδας μέτρησε 179 συμμετοχές με 48 γκολ και 25 ασίστ. Μαζί με την ΑΕΚ πανηγύρισε δύο Πρωταθλήματα (2018, 2023), αλλά και ένα Κύπελλο (2023). Ποδοσφαιριστής – στολίδι για το πρωτάθλημα της χώρας μας και τα ελληνικά γήπεδα, ο οποίος διακρίθηκε εκτός από τις ικανοτήτες με την μπάλα στα πόδια και για το ήθος του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.