Άρης: Με Κουέστα στην εστία την επόμενη τριετία! (video)

Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης συμφώνησε σήμερα (31/5) οριστικά με τον Χουλιάν Κουέστα να συνεχίσει στην ομάδα για τις επόμενες τρεις σεζόν

Ο Χουλιάν Κουέστα οριστικά μένει στον Άρη! Για τις επόμενες τρεις σεζόν, ο Ισπανός τερματοφύλακας θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα με το σήμα της ομάδας και να υπερασπίζεται την εστία των “κίτρινων”. Αυτό συμφώνησε σήμερα (31/5) με τους ανθρώπους της διοίκησης της ΠΑΕ, στη συνάντηση που είχε μαζί τους.

Ήταν επιθυμία και των δύο πλευρών να συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Επίσης, υπήρχε η σύμφωνη γνώμη της τεχνικής ηγεσίας, καθότι ο Άκης Μάντζιος και οι συνεργάτες του γνωρίζουν καλά τις δυνατότητές του και τι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα, τόσο αγωνιστικά, όσο και εξωαγωνιστικά, καθότι φοράει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Η τελική συνάντηση για να ρυθμιστούν όλες οι λεπτομέρειες του νέου του συμβολαίου θα γίνει αύριο (1/6), όταν και θα πέσουν υπογραφές στα συμφωνητικά. Έτσι, ο Κουέστα, που έχει το ρεκόρ των περισσότερων συμμετοχών ξένου παίκτη στον Άρη, θα γίνει μακράν ο μακροβιότερος μη Έλληνας στην ιστορία της ομάδας, φτάνοντας τα εννιά χρόνια παρουσίας συνολικά, αν εξαντλήσει ολόκληρο το νέο του συμβόλαιο.

Ο Κουέστα ήταν ο ένας από τους δύο παίκτες του Άρη, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν αυτόν τον Ιούνιο και οι “κίτρινοι” καίγονταν να ανανεώσουν. Ο άλλος, ως γνωστόν, είναι ο Φαμπιάνο Λέισμαν. Πλέον, σειρά παίρνει τώρα η περίπτωση του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού, αν και όπως φαίνεται με αυτόν υπάρχει απόσταση στον οικονομικό τομέα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.