ΠΑΟΚ: Ξεκαθαρίζει σύντομα για το καρέ των φερέλπιδων (pics)

Εντός των προσεχών ημερών αναμένεται να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις με τους τέσσερις νεαρούς Έλληνες παίκτες, που ενδιαφέρουν τον ΠΑΟΚ να τους εντάξει στο ρόστερ του

Ο ΠΑΟΚ έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την ενίσχυση του ρόστερ του με νεαρούς και φερέλπιδες Έλληνες παίκτες, εν όψει της νέας σεζόν. Συγκεκριμένα, οι “ασπρόμαυροι” έχουν τσεκάρει τέσσερα ονόματα σε πρώτη φάση, αυτά των Αντώνη Τσιφτσή, Νίκου Ζουγλή, Γιώργου Λιάβα και Κώστα Θυμιάνη. Σύντομα, εντός των προσεχών ημερών για την ακρίβεια, αναμένεται να υπάρξει οριστική εξέλιξη με τον καθένα από αυτούς σχετικά με την απόκτησή του ή όχι από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Όλοι τους τράβηξαν το ενδιαφέρον και τέθηκαν υπό παρακολούθηση από το τμήμα σκάουτινγκ των “ασπρόμαυρων” διότι διαθέτουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στο παιχνίδι τους, αλλά και ως προσωπικότητες. Επιπλέον, διότι παρά το νεαρό της ηλικίας τους παίρνουν χρόνο συμμετοχής στις ομάδες τους στο υψηλό επίπεδο, ενώ έχουν περάσει και από τα εθνικά αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα στις μικρές ηλικιακές κατηγορίες.

Ο Αντώνης Τσιφτσής, τη σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε το πρώτο εξάμηνο δανεικός από τον Αστέρα Τρίπολης στην πολωνική Ρακόφ, με την οποία έκανε τρεις (3) συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Ο ύψους 1,91 μ. 24χρονος τερματοφύλακας, με καταγωγή από τα Γιαννιτσά, επέστρεψε τον περασμένο Ιανουάριο στον Αστέρα, με τον οποίο έγραψε εννιά (9) συμμετοχές στη Stoiximan Super League. Ο Τσιφτσής έχει περάσει από τις Εθνικές Κ17 και Κ18.

Ο Γιώργος Λιάβας είχε γεμάτη σεζόν με τον Παναιτωλικό, ομάδα της οποίας αποτελεί γέννημα θρέμμα. Έφτασε τις 37 συμμετοχές συνολικά στη Stoiximan Super League (31) και το Κύπελλο (6). Ο 23χρονος δεξιός οπισθοφύλακας, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και ως αμυντικός μέσος, αλλά και ως κεντρικός αμυντικός, σημείωσε 2 γκολ και μοίρασε 4 ασίστ στο πρωτάθλημα κι άλλη μία (1) στο Κύπελλο. Ο Λιάβας έχει περάσει από όλες τις μικρές εθνικές ομάδες.

Liavas

Ο Νίκος Ζουγλής, ο νεότερος και των τεσσάρων που ενδιαφέρουν τον ΠΑΟΚ, είναι ποδοσφαιρικό προϊόν των ακαδημιών του Αστέρα Τρίπολης. Σε ηλικία 20 ετών τώρα, αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα στη θέση του δεξιού εξτρέμ. Τη σεζόν που πέρασε έγραψε 28 συμμετοχές στη Stoiximan Super League, μοιράζοντας τρεις (3) ασίστ, ενώ είχε και τρεις (3) συμμετοχές στο Κύπελλο. Με την Κ21 της Εθνικής Ελλάδας έχει 7 συμμετοχές και 1 γκολ.

Zouglis

Ο Κώστας Θυμιάνης ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες και την πρώτη ομάδα του ΑΟ Ξάνθης. Από τον Σεπτέμβριο του 2022 ανήκει στον Πανσερραϊκό και μάλιστα την περασμένη σεζόν ο 23χρονος αμυντικός μέσος, με δυνατότητα να αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και δεξιός οπισθοφύλακας, έφτασε να φοράει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Έγραψε τη σεζόν που έφυγε 18 συμμετοχές και 4 γκολ στη Stoiximan Super League και άλλες 4 εμφανίσεις στο Κύπελλο Ελλάδας. Μένει ελεύθερος στο τέλος αυτού του Ιουνίου από τον Πανσερραϊκό. Έχει περάσει από όλες τις μικρές εθνικές ομάδες (τελευταία η Κ21).

Thymianis


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.