ΠΑΟΚ: Ο “φανταστικός”, το “σφυρί” κι ο “ανελέητος”! (pics)

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποθεώνει τους τρεις πυλώνες της άμυνας της ομάδας τη σεζόν που έφυγε, τους Ντομινίκ Κοτάρσκι, Τόμας Κεντζιόρα και Κωνσταντίνο Κουλιεράκη

Τους τρεις πυλώνες της άμυνάς του τη σεζόν που πέρασε, της καλύτερης στη Stoiximan Super League με 34 γκολ παθητικό, εκθειάζει ο ΠΑΟΚ! Οι “ασπρόμαυροι” αποθεώνουν τους Ντομινίκ Κοτάρσκι, Τόμας Κεντζιόρα και Κωνσταντίνο Κουλιεράκη με αντίστοιχες αναρτήσεις στον επίσημο λογαριασμό τους σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ο “κύριος φανταστικός” γράφουν οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον Κοτάρσκι, υπενθυμίζοντας τα ιλιγγιώδη νούμερα που τον συνοδεύουν στο φινάλε μιας γεμάτης σεζόν: 53 αγώνες, 4.710 αγωνιστικά λεπτά, 139 επεμβάσεις (μερικές από αυτές καθοριστικές για την κατάκτηση του τίτλου, τελικά) και 16 φορές “καθαρή εστία”, που σημαίνει ότι δεν δέχτηκε κάποιο τέρμα. Βεβαίως, όλα αυτά δεν πέρασαν απαρατήρητα από το τεχνικό επιτελείο της Εθνικής ομάδας της Κροατίας, στον προθάλαμο της οποίας είναι ο τερματοφύλακας του “Δικέφαλου”.

Ο “ανελέητος” είναι το προσωνύμιο που συνοδεύει τον Τόμας Κεντζιόρα στη σχετική ανάρτηση. Έναν παίκτη, ο οποίος ξεκίνησε τη σεζόν μέσα σε αμφισβήτηση κι έφτασε να είναι η βασική επιλογή για την άμυνα του ΠΑΟΚ, με νούμερα εκπληκτικά στο τέλος: 47 αγώνες, 3935 αγωνιστικά λεπτά, 3 γκολ, 163 κλεψίματα. Ο Πολωνός, “ο άνθρωπος που δεν κουράζεται ποτέ” κατά τους “ασπρόμαυρους” στην ανάρτησή τους, είναι κοντά να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ, κάτι που αναμένεται να οριστικοποιηθεί σύντομα.

Το “σφυρί” είναι ο χαρακτηρισμός των “ασπρόμαυρων” για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη. Μια σεζόν γεμάτη για το νεαρό Κρητικό, που έκανε μεγάλες υπερβάσεις και κέρδισε το θαυμασμό όλων. Κι αυτός με σπουδαία νούμερα στο τέλος: 37 αγώνες, 3.178 αγωνιστικά λεπτά, 5 γκολ, 166 κλεψίματα! “Πάθος! Κρύο αίμα! Καθαρό μυαλό!”, το σχόλιο των ανθρώπων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην ανάρτηση για έναν παίκτη, ο οποίος δεν αφήνει ασυγκίνητα μεγάλα ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά κλαμπ, όπως η Μίλαν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.