Ολυμπιακός: Ανανέωση και ρήτρα σε Ελ Κααμπί! (video)

Όλα τα μάτια όπως είναι λογικό είναι στραμμένα στον Αγιούμπ Ελ Κααμπί με τον Ολυμπιακό να θέλει να τον «δέσει» με νέο κλειστό συμβόλαιο.

Ο Ελ Κααμπί, πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν, βοηθώντας σημαντικά τον Ολυμπιακό να φτάσει στην κατάκτηση του Conference League! Μάλιστα με δικό του γκολ στον τελικό, ο Ολυμπιακός έφτασε στην κατάκτηση του πρώτου του ευρωπαϊκού τροπαίου!

Ο Μαρονικός μετά τις εξαιρετικές τους εμφανίσεις, όπως είναι απόλυτα λογικό έχει κινήσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων, από Αγγλία μέχρι Ιταλία!

Ο 30χρονος επιθετικός με 11 γκολ σε 9 ματς στο Conference, αλλά και 33 συνολικά σε 50 ματς αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές αλλά και ρήτρα!

Ο Ολυμπιακός φαίνεται να θέλει να έρθει σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή για κλειστό διετές συμβόλαιο, με ρήτρα και αναβαθμισμένες απολαβές.

Ο ισχυρός άντρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, έχει αποδείξει πως σέβεται τους ποδοσφαιριστές που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και ο Ελ Κααμπί είναι ένας από αυτούς. Επιθυμία του Ολυμπιακού, είναι να έρθει γρήγορα, σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.