Ολυμπιακός: Μπράγκα, Χετάφε, Θέλτα και άλλοι περίμεναν υπομονετικά τον Τζολάκη! (videos)

Ο Κωνσταντής Τζολάκης ίσως ήταν η μεγαλύτερη αποκάλυψη του Ολυμπιακού του Μεντιλίμπαρ πραγματοποιώντας ιδανικό φινάλε στη σεζόν! Το "pressing" απ' το εξωτερικό, η διάθεση μετανάστευσης που άλλαξε ριζικά και η χρημ. αξία που εκτοξεύθηκε!

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε ένα απ’ τα σπουδαιότερα come backs της σύγχρονης ποδοσφαιρικής ευρωπαϊκής ιστορίας! Κατάφερε να ξεπεράσει τις δύσκολες χειμωνιάτικες μέρες, έφτασε να διεκδικεί το πρωτάθλημα μέχρι την προτελευταία αγωνιστική της Super League, ενώ φυσικά κατέκτησε το UEFA Europa Conference League, επικρατώντας 1-0 της Φιορεντίνα στην “OPAP Arena”. Οι συντελεστές της πορείας και φυσικά οι πρωταγωνιστές αύξησαν τις μετοχές τους στο ποδοσφαιρικό στερέωμα, εν όψει και της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού. Η κατάκτηση ενός τροπαίου της UEFA από μόνη της αποτελεί ένα σπουδαίο extra σε μια μεταγραφική διαπραγμάτευση, ενώ οι παίκτες που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην κατάκτηση του Conference, βλέπουν την αξία τους να πολλαπλασιάζεται.

Ένας απ’ αυτούς είναι ο Κωνσταντής Τζολάκης. Ο νεαρός Χανιώτης πορτιέρε πραγματοποίησε εντυπωσιακή προετοιμασία και έδειξε πως θα διεκδικήσει επί ίσοις όροις τη θέση νούμερο “1” απ’ τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Ωστόσο Μαρτίνεθ και Καρβαλιάλ δεν του έδωσαν ευκαιρίες και έπρεπε να βρει ρυθμό με εντολή… “στρατηγού”! Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τον έβαλε στην κεντρικότερη εικόνα του δικού του κάδρου και ο Τζολάκης απέδειξε πως από παιδί, μέσα απ’ τη σκληρή δουλειά, έγινε άντρας! Άντρας που μπορεί να υπερασπιστεί την εστία του Ολυμπιακού, με ό,τι αυτό συνεπάγεται αγωνιστικά και πνευματικά! Το γεγονός πως το συμβόλαιο του ολολκκληρώνεται στις 30 Ιουνίου είχε ηχήσει ως “καμπανάκι” στους σκάουτερς, ωστόσο οι εμφανίσεις του στο φινάλε της σεζόν, έθεσαν σε λειτουργία τις μεταγραφικές σειρήνες! Σειρά ομάδων από Πορτογαλία, Ισπανία και Γερμανία ενδιαφέρθηκαν για να αποσπάσουν την υπογραφή του και η αλήθεια είναι πως και ο ίδιος αρχικά έβέπε αυτές τις κρούσεις με καλό μάτι. Βλέπετε ένιωθε πως ίσως έχει φτάσει η ώρα να διεκδικήσει το νούμερο “1” σε ένα άλλο περιβάλλον, στο οποίο δεν θα είναι πια ο “μικρός”, αλλά μια βασική επιλογή.

Όλα αυτά άλλαξαν σταδιακά. Όπως και άλλοι παίκτες με συμβόλαια που λήγουν “ψήθηκαν” απ’ το νέο πρότζεκτ της διοίκησης του Ολυμπιακού, απ’ τη φιλοσοφία και την προσέγγιση ατομικά, αλλά και συλλογικά απ’΄τον Μεντιλίμπαρ. Αυτή τη στιγμή ο Τζολάκης φαίνεται πως θα είναι η πρώτη καλή μεταγραφική είδηση της νέας σεζόν για τον Ολυμπιακό. Ο ίδιος φαίνεται πως έκλεισε την “πόρτα” σε αρκετούς συλλόγους απ’ το εξωτερικό και θέλει να δουλέψει σκληρά για να ξεκινήσει η νέα σεζόν, όπως ολοκληρώθηκε, με γάντια βασικού περασμένα στα χέρια. Είναι χαρακτηριστικό πως απ’ την Πορτογαλία προκύπτει η πληροφορία πως ο Τζολάκης ενώ είχε ξεκινήσει μια κουβέντα με την Μπράγκα, απαίτησε πριμ υπογραφής 5 εκ. ευρώ, βάζοντας ουσιαστικά τέλος στη συζήτηση. Χετάφε και Θέλτα ήταν ακόμα δύο σύλλογοι που περίμεναν υπομονετικά για να μπουν σε πιο ουσιαστικό περιβάλλον διαπραγμάτευσης με τον Τζολάκη, ωστόσο κι εκείνοι έχουν μείνει στον “πάγο”.

Ο Τζολάκης μετράει 47 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού και σύμφωνα με το tranfermatkt η αξία του από 1,2 εκ ευρώ έφτασε μέσα σε λίγους μήνες τα 2 εκ. ευρώ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.