ΠΑΟΚ: Στον Κωνσταντέλια το βραβείο (videos)

Η ενέργεια του Κωνσταντέλια στο Άρης-ΠΑΟΚ κέρδισε την προτίμηση των φίλων του ΠΑΟΚ στον σχετικό διαγωνισμό για τον μήνα Μάιο.

Ο Τάισον πήρε για τον Μάιο το βραβείο του MVP και του καλύτερου γκολ, ο Κωνσταντέλιας όμως έχει και αυτός το δικό του βραβείο. 

Η ενέργεια που έκανε στο Άρης-ΠΑΟΚ, στη φάση που καταλήγει στο γκολ του Τάισον, κέρδισε την προτίμηση των φίλων του ΠΑΟΚ στον σχετικό διαγωνισμό για τον μήνα Μάιο. 

Δεύτερος ήταν ο Κοτάρσκι για την απόκρουση στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός.

Στην τρίτη θέση ήταν ο Ζίβκοβιτς για την ενέργεια που έκανε στη φάση του πρώτου γκολ του ΠΑΟΚ, στο Άρης-ΠΑΟΚ. 

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μεταξύ άλλων, αναφέρει τα εξής: 

“Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας κέρδισε το PAOK TV Play of the Month Μαΐου και πρόσθεσε άλλο ένα ατομικό βραβείο στη συλλογή του. Η καταπληκτική ενέργεια του Mr. Breeze στο ματς κόντρα στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» συγκέντρωσε το 53,62% των ψήφων του κοινού, ενώ θα μπορούσε να έχει πολύ μεγαλύτερη διαφορά από τους υπόλοιπους μονομάχους και αυτό γιατί η ενέργεια του Ντόμινικ Κοτάρσκι έθεσε δυνατή υποψηφιότητα με μία εντυπωσιακή επέμβαση στο τελευταίο παιχνίδι της Τούμπας κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Παρ’ όλα αυτά το κοινό του Δικεφάλου δεν δυσκολεύτηκε να αποφασίσει. Ο Μπάμπα πάσαρε στον Κωνσταντέλια ενώ είχε πλάτη τον Οντουμπάτζο, υποδέχτηκε την μπάλα με το τακουνάκι, άλλαξε αστραπιαία κατεύθυνση και έφυγε σε κατά μέτωπο επίθεση. Ο Οντουμπάτζο τον έχασε, ο Σουλειμάνοφ προσπάθησε να τον σταματήσει με φάουλ αλλά ο Έλληνας εξτρέμ έμεινε όρθιος, πάσαρε στον Μπράντον και αυτός έβγαλε την ασίστ στον Τάισον για το 1-2.

Φυσικό επόμενο, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας  πήρε ένα ακόμα ατομικό βραβείο για το PAOK TV Play Of The Month Μαΐου.

Την δεύτερη θέση πήρε η απόκρουση του Κοτάρσκι κόντρα στον Παναθηναϊκό με 21,05% και την τρίτη η υπέροχη προσωπική ενέργεια και ασίστ του Αντρίγια Ζίβκοβιτς κόντρα στον Άρη με 11,18%.”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.