Ντι Μάρτζιο: «Ο Σάρι απέρριψε την πρόταση του Παναθηναϊκού» (pic)

Ενώ στον Παναθηναϊκό περιμένουν την απάντηση του Μαουρίτσιο Σάρι, ο transfert expert, Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο τονίζει πως ο Ιταλός προπονητής απέρριψε την «πράσινη» πρόταση.

Ο Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο υποστηρίζει ότι η πρόταση που είχε στα χέρια του ο Μαουρίτσιο Σάρι από τον Παναθηναϊκό, δεν έγινε αποδεκτή! Φυσικά, ακόμη δεν υπάρχει διάψευση ή επιβεβαίωση του δημοσιεύματος από την πλευρά του «τριφυλλιού» ή από την πλευρά του Ιταλού προπονητή.

Το απόγευμα της Τρίτης (04/06), ο Ιταλός δημοσιογράφος ανέφερε τα εξής:

«Η καριέρα του Μαουρίτσιο Σάρι στον πάγκο δεν θα επανεκκινήσει στην Ελλάδα. Ο πρώην τεχνικός της Λάτσιο, απέρριψε την πρόταση που είχε παρουσιάσει τις τελευταίες ημέρες ο Παναθηναϊκός. Ο Τοσκανός προπονητής είχε πάρει μερικές μέρες για να σκεφτεί, με τη σημερινή ημερομηνία να λήγει η προθεσμία για την αποδοχή ή την απόρριψη της προσφοράς.

Τελικά ο Σάρι αποφάσισε να αρνηθεί τη σημαντική οικονομική πρόταση του Παναθηναϊκού, άρα, καμία Ελλάδα στο μέλλον του. Ελεύθερος από τυχόν συμβατικούς περιορισμούς μετά την απόλυσή του από τη Λάτσιο τον Μάρτιο, ο Σάρι περιμένει λοιπόν μια ελκυστική προσφορά για να ξεκινήσει ξανά. Στην καριέρα του, θυμόμαστε, έχει ήδη προπονήσει στο εξωτερικό, στην Premier League τη σεζόν 2018-2019 στον πάγκο της Τσέλσι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.