ΑΕΚ: Αγωνία για την κατάσταση του Γκαρσία

Ο Λιβάι Γκαρσία αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Τρινιντάντ και Τομπάγκο και στην ΑΕΚ κάθονται σε... αναμμένα κάρβουνα περιμένοντας να μάθουν τα νέα από τον απεικονιστικό έλεγχο.

Πρωτάθλημα δεν υπάρχει, ούτε υποχρεώσεις για την ΑΕΚ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν προκύπτουν προβλήματα στο στρατόπεδο της Ένωσης.

Ο Λιβάι Γκαρσία στο ματς του Τρινιντάντ και Τομπάγκο με την Γρενάδα αποχώρησε τραυματίας μετά από δύο χτυπήματα που δέχθηκε στη μέση και στην ΑΕΚ η αγωνία είναι στο… κόκκινο καθώς οι άνθρωποι του κλαμπ περιμένουν να μάθουν τα αποτελέσματα του απεικονιστικού ελέγχου.

Η πρώτη εικόνα που έχουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ σχετικά με τον τραυματισμό του Λιβάι Γκαρσία είναι πως πρόκειται για χτύπημα στη μέση και με δεδομένο ότι η προετοιμασία των “κιτρινόμαυρων” αρχίζει σε περίπου δύο εβδομάδες δεν θα ήθελαν να χάσουν τον διεθνή επιθετικό με κάποιο τραυματισμό.

Ο Λιβάι Γκαρσία αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο του αγώνα του Τρινιντάντ και Τομπάγκο με την Γρενάδα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.