ΑΕΚ: Ο Φαν Βέερτ, ο Σιντιμπέ και οι υπόλοιποι (videos)

Στην ΑΕΚ ο μεταγραφικός σχεδιασμός εξακολουθεί να "τρέχει", ενώ υπάρχουν και συμβόλαια που δεν θα ανανεωθούν, αλλά και κάποια για τα οποία δεν υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο τούτη τη στιγμή.

Η ΑΕΚ είναι κάθετη σε κάθε πρόταση που φτάνει στα γραφεία της για αγορά του Ορμπελίν Πινέδα, ενώ παράλληλα “τρέχει” ο μεταγραφικός σχεδιασμός για τη νέα σεζόν χωρίς ωστόσο τούτη τη στιγμή να έχει διαρρεύσει κάποιο όνομα.

Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν ν’ ασχοληθούν όμως και μετά συμβόλαια παικτών που ολοκληρώνονται και κάποια εξ αυτών δεν πρόκειται να ανανεωθούν. Τζιμπρίλ Σιντιμπέ και Τομ Φαν Βέερτ δεσμεύονται με συμβόλαιο μέχρι τις 31 Ιουνίου και θεωρείται δεδομένο πως η ΑΕΚ δεν θα τους κρατήσει στο ρόστερ της με τους δύο παίκτες να αναζητούν ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Κι αν για τον Γάλλο και τον Ολλανδό είναι ξεκάθαρα τα πράγματα δεν ισχύει το ίδιο και για τους Εχσάν Χατζισαφί και Άλεξ Κάλενς με δύο περιπτώσεις να είναι διαφορετικές.

Ο Ιρανός μπακ είναι κι αυτός ένας από τους παίκτες που στο τέλος του μήνα θα μείνει ελεύθερος ωστόσο από την ΑΕΚ για την ώρα τουλάχιστον δεν υπάρχει κάτι που να φανερώνει τις προθέσεις της, ούτε φυσικά από την πλευρά του παίκτη. Το μόνο δεδομένο που υπάρχει είναι η επιθυμία του Αλμέιδα για παραμονή του Χατζισαφί.

Σε ότι έχει να κάνει με την περίπτωση του Περουβιανού αμυντικού, θα πρέπει η ΑΕΚ να φτάσει σε συμφωνία με την Χιρόνα προκειμένου να τον αποκτήσει με μεταγραφή με την ρήτρα αποχώρησης του διεθνούς στόπερ να είναι λίγο κάτω από το ένα εκατ. ευρώ.

Ανοικτό θα μπορούσε να είναι ακόμα και το θέμα του Νόρντιν Άμραμπατ αν και ο Μαροκινός εξτρέμ ουσιαστικά άνοιξε την πόρτα της εξόδου μόνος του, κάνοντας δηλώσεις ότι θέλει να επιστρέψει στην Ολλανδία. Βέβαια, αυτό συμβαίνει κάθε καλοκαίρι οπότε ας περιμένουμε λίγο ακόμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.