Ο ΠΑΟΚ απέσυρε το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του Μαντί Καμαρά, καθώς δεν τα βρήκε με την πλευρά του παίκτη μέχρι σήμερα (7/6) το βράδυ, όταν και έληγε το dead line των "ασπρόμαυρων"

Μαντί Καμαρά τέλος για τον ΠΑΟΚ! Από σήμερα (7/6) το βράδυ οι “ασπρόμαυροι” δεν έχουν πλέον στη λίστα των παικτών που τους ενδιαφέρουν για την ενίσχυση του ρόστερ τους το όνομα του μέσου από τη Γουινέα, ο οποίος μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.

Όπως είχε γνωστό από το μεσημέρι, οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ είχαν δώσει διορία στην πλευρά του παίκτη να απαντήσει στην προσφορά για τριετές συμβόλαιο έναντι 4,5 εκατομμυρίων ευρώ συνολικά μέχρι απόψε. Πράγματι, οι εκπρόσωποι του Καμαρά έκαναν αντιπροσφορά, η οποία, όμως, δεν θεωρήθηκε συζητήσιμη από τους “ασπρόμαυρους”. Έτσι, αποφάσισαν να αποσύρουν το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του Αφρικανού.

Πλέον, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ εστιάζουν σε άλλες περιπτώσεις παικτών για την ενίσχυση του ρόστερ τους εν όψει της νέας σεζόν. Προχωρούν άμεσα στο plan b για την κάλυψη της θέσης, τρέχοντας παράλληλα τις υποθέσεις των ανανεώσεων των συμβολαίων με τους Σουαλιό Μεϊτέ και Στέφαν Σβαμπ.