ΠΑΟΚ: Μεϊτε, Μπρέθγουέιτ και Ετζούκε στο κάδρο

Τα ζητήματα που είναι σε εκκρεμότητα πρέπει να αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν σταδιακά στον ΠΑΟΚ

Στις περιπτώσεις των Μεϊτέ, Μπρέθγουειτ και Ετζούκε αναμένεται να δοθούν απαντήσεις στους φίλους του ΠΑΟΚ από αύριο Δευτέρα (10/6).

Έχει ήδη γίνει γνωστό ότι στην περίπτωση του Μεϊτέ, υπάρχει συμφωνία με την Μπενφίκα για το ποσό των 2.000.000 ευρώ, προκειμένου η ομάδα της Θεσσαλονίκης να αποκτήσει τα δικαιώματά του. Αυτό που απομένει, είναι η τελική συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή για τριετές συμβόλαιο.

Στο μεταξύ έγιναν επαφές με τον Δανό σκόρερ Μπρέθγουέιτ, της Εσπανιόλ που απόψε (9/6) αγωνίζεται κόντρα στην Σπόρτινγκ Χιχόν για ένα εισιτήριο που οδηγεί στην μεγάλη κατηγορία του Ισπανικού πρωταθλήματος. Εφόσον καταφέρει να προκριθεί η Εσπανιόλ, θα παίξει τελικούς ανόδου στις 16 και στις 23 Ιουνίου, ενώ ο ΠΑΟΚ αρχίζει την προετοιμασία του στις 20 του μήνα.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που χειρίζονται το θέμα, εφόσον προκύψει συμφωνία, το συγκεκριμένο πρόβλημα μπορεί να ξεπεραστεί, με λίγες ημέρες άδεια στον ποδοσφαιριστή.

Ένα ακόμη από τα θέματα που πρέπει να ξεκαθαρίσει άμεσα, αφορά αυτό του 26χρονου Νιγηριανού ακραίου Ετζούκε, καθώς το συμβόλαιο του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας εκπνέει στα τέλη του τρέχοντος μήνα. Το “φλερτ” των δύο πλευρών υπάρχει από πέρυσι, ωστόσο οι αυξημένες απαιτήσεις των Ρώσων “πάγωσαν” τότε το θέμα. Για τον ποδοσφαιριστή λέγεται πως υπάρχει ενδιαφέρον και από την Σεβίλλη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.