ΠΑΟΚ: Ο διπλός… 13άρης Κίριλ Ντεσπόντοφ! (pic + video)

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ έπιασε... 13άρι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε δύο πολύ σημαντικές στατιστικές κατηγορίες, έχοντας ουσιαστική συμμετοχή στην πορεία των "ασπρόμαυρων" τη σεζόν που πέρασε και στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδας

Διπλό… 13άρι έπιασε ο Κίριλ Ντεσπόντοφ τη σεζόν που πέρασε με τη φανέλα του ΠΑΟΚ! Ο αρχηγός της Εθνικής Βουλγαρίας έφτασε στα 13 γκολ και τις 13 ασίστ, συνεισφέροντας σε μεγάλο βαθμό στην πορεία του “Δικέφαλου” -και φυσικά στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδας. Μάλιστα, μερικά από τα τέρματα που πέτυχε ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακά, αφήνοντας το στίγμα του με τον καλύτερο τρόπο.

“Το όνομά του είναι Κίριλ! Κίριλ Ντεσπόντοφ!”, γράφουν οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη σχετική σημερινή (10/6) ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Εκτός από τα γκολ και τις ασίστ, θυμίζουν ότι ο βιρτουόζος μεσοεπιθετικός κατέγραψε 47 συμμετοχές συνολικά με τους “ασπρόμαυρους” και 2.455′ αγωνιστικά λεπτά.

Η σεζόν για τον Ντεσπόντοφ, πάντως, τελείωσε μόλις το περασμένο Σάββατο (8/6), καθώς είχε υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της Βουλγαρίας. Συγκεκριμένα, συμμετείχε στα δύο φιλικά παιχνίδια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του με αντιπάλους τη Ρουμανία (4/6) και τη Σλοβενία (8/6). Στο δεύτερο, μάλιστα, πέτυχε το μοναδικό γκολ της Εθνικής Βουλγαρίας με χτύπημα πέναλτι στο 4ο λεπτό. Ο αγώνας τελείωσε με σκορ 1-1. Πλέον, ο παίκτης του ΠΑΟΚ ξεκουράζεται, για να είναι “φρέσκος” στο πρώτο ραντεβού με τους συμπαίκτες του στον “Δικέφαλο” εντός λίγων ημερών, στις 20 Ιουνίου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.