Ολυμπιακός: Η La Liga “κοιτάζει” τον Ελ Κααμπί (video)

Σύλλογοι απ' τη La Liga εξετάζουν το προφίλ του Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί αποτελεί έναν απ’ τους πλέον περιζήτητους “ελεύθερους” στράικερ της Ευρώπης, μετά την εκπληκτική του πορεία με τον Ολυμπιακό ως το τέλος της διαδρομής του UEFA Europa Conference League. Ο Μαροκινός “κίλερ” πέτυχε 11 γκολ και τερμάτισε στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ της διοργάνωσης, ενώ έφτασε τα 32 στην πλούσια για εκείνον σεζόν. Το συμβόλαιο του εκπνέει στο τέλος του μήνα και αρκετές ομάδες από κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης παρακολουθούν την περίπτωση του, καθώς σύντομα ο Ελ Κααμπί θα πρέπει ν’ αποφασίσει για το μέλλον του (αν δεν το έχει κάνει ήδη).

Σύμφωνα με φημολογία απ΄την Ισπανία, ο Ελ Κααμπί βρίσκεται στη λίστα των Χετάφε και Λας Πάλμας, ως μια αξιόπιστη και λαμπερή λύση για την κορυφή της επίθεσης. Η Χετάφε τερμάτισε στη 13η θέση της βαθμολογίας και η Λας Πάλμας στη 16η. Αμφότερες οι ομάδες ψάχνουν για παίκτες που θα τους βοηθήσουν να κάνουν το βήμα παραπάνω την επόμενη σεζόν. Προφανώς ο Ελ Κααμπί με τα διαπιστευτήρια που διαθέτει είναι ιδανική επιλογή και οι συγκεκριμένοι σύλλογοι είναι σε θέση να καλύψουν τις απαιτήσεις του. Ομάδες απ’ τη La Liga θα χρησιμοποιήσουν την αναγνωρισιμότητα του πρωταθλήματος για να θέλξουν τον Ελ Κααμπί, ο οποίος ωστόσο φαίνεται αρκετά συγκρατημένος σχετικά με την απόφαση του.

Η αίσθηση που προκύπτει απ’ το περιβάλλον του Μαροκινού, είναι πως αν δεν βρει κάτι εξαιρετικό στην αγορά, μια πρόταση στην οποία δεν θα μπορεί να πει “όχι”, θα κάνει το παν για να παραμείνει στον Ολυμπιακό, καθώς πρόκειται για ένα περιβάλλον στο οποίο ο ίδιος ευδοκιμεί σε ό,τι αφορά το σκοράρισμα. Είναι πολύ πιθανό να βρισκόμαστε στα πρώτα επεισόδια ενός “σίριαλ” με πρωταγωνιστή έναν εκ των κορυφαίων γκολτζήδων στην Ευρώπη την περασμένη σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.