ΠΑΟΚ: Θα περιμένει τον Μπρεθγουέιτ

Τα play off ανόδου στη Segunda στην Ισπανία είναι σε εξέλιξη με τη συμμετοχή της Εσπανιόλ και ο ΠΑΟΚ έχει στραμένη την προσοχή του και εκεί

Είναι γνωστό το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Μάρτιν Μπρεθγουέιτ, τον 33χρονο Δανό επιθετικό της Εσπανιόλ. Ο Μπρεθγουέιτ είναι ψηλά στις προτιμήσεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση στην επίθεση και όπως φαίνεται είναι διατεθειμένοι να περιμένουν τον Δανό μέχρι την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με την Εσπανιόλ.

Η ισπανική ομάδα παίρνει μέρος στα play off ανόδου στη Segunda της Ισπανίας και είναι τώρα σε διαδικασία παιχνιδιών με αντίπαλο τη Χιχόν.

Στο πρώτο παιχνίδι νίκησε, εκτός έδρας, με 1-0 (με τον Δανό να δίνει την ασίστ) και το δεύτερο παιχνίδι είναι την Πέμπτη, 13/6.

Αν η Εσπανιόλ πάει μέχρι το τέλος του δρόμου, ο Μπρεθγουέιτ θα παίζει μέχρι τις 23 Ιουνίου καθώς τότε, σύμφωνα με τον ήδη υπάρχοντα προγραμματισμό, θα ολοκληρωθούν τα play off ανόδου.

Ο ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένος να περιμένει τον παίκτη που η λογική λέει ότι θα ζητήσει και κάποιες μέρες άδεια. Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ (στις 20/6 είναι το πρώτο ραντεβού) θα έχει αρχίσει ενώ στις αρχές Ιουλίου η ομάδα πηγαίνει στην Ολλανδία.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.