Το deal, ο Μελισσανίδης, ο Ηλιόπουλος και η επόμενη ημέρα της ΑΕΚ (videos)

H AEK γύρισε σελίδα το απόγευμα της Δευτέρας και από την Τρίτη η διοίκηση του κλαμπ περνάει στα χέρια του Μάριου Ηλιόπουλου, ο οποίος διαδέχεται μετά από έντεκα χρόνια τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Το δεύτερο κεφάλαιο Δημήτρης Μελισσανίδης έκλεισε και επίσημα το απόγευμα της Δευτέρας για την ΑΕΚ, όταν ο απερχόμενος πρόεδρος της ομάδας ανακοίνωσε και παρουσίασε τον νέο διοικητικό ηγέτη της Ένωσης, τον κ. Μάριο Ηλιόπουλο.

Μετά από 11 χρόνια διοίκησης Μελισσανίδη η ΑΕΚ γυρίζει σελίδα και ουσιαστικά από την Τρίτη πιάνει δουλειά ο ιδιοκτήτης της seajets, χωρίς ωστόσο για την ώρα να έχει γίνει γνωστό κάτι περισσότερο σχετικά με το πλάνο του, τι ιδέες του και τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά. Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες και φυσικά ο κόσμος της ΑΕΚ θα μάθει περισσότερα για το νέο αφεντικό και τις σκέψεις του.

Το deal

Ο Μάριος Ηλιόπουλος τους τελευταίους μήνες αποδείχθηκε ότι ήταν δίπλα σε σχεδόν κάθε βήμα του Δημήτρη Μελισσανίδη, με τις συζητήσεις των δύο ανδρών να κρατούν αρκετό καιρό. Όπως υποστήριξε στην παρουσίασή του στον Τύπο είναι αποφασισμένος να δώσει και την ψυχή του για να κατακτήσει τίτλους με την ΑΕΚ, κάνοντας μάλιστα αναφορά στο παρελθόν του στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Στην παρουσίαση της Δευτέρας δεν αναφέρθηκαν οικονομικές λεπτομέρειες της συμφωνίας ωστόσο το deal είναι αρκετά μεγάλο με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως το κόστος έφτασε τα 90 εκατ. ευρώ, ίσως και λίγα παραπάνω. Αυτά θα τα μάθουμε στην πορεία όμως και επίσης μικρή σημασία έχουν για τον κόσμο της ομάδας.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον νέο ιδιοκτήτη της Ένωσης και ένας άνθρωπος που αγαπάει τόσο πολύ την ΑΕΚ και έχει δώσει τα πάντα γι’ αυτήν δεν θα επέλεγε έναν άνθρωπο αν δεν ήταν σίγουρος ότι το μέλλον των “κιτρινόμαυρων” θα είναι εξασφαλισμένο.

Οι επόμενες ημέρες αναμένονται με ενδιαφέρον προκειμένου να μάθουμε τις σκέψεις και τον σχεδιασμό που θα τρέξει για τη νέα σεζόν. Ο Μάριος Ηλιόπουλος σύντομα θα ανοίξει τα χαρτιά του και τότε θα μπορούμε να πούμε περισσότερα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.