Ο Τόμας Κεντζιόρα κάνει την προπόνησή του όπως φαίνεται και στα social media κι ο ΠΑΟΚ περιμένει την οριστική απάντηση στο θέμα με την ουκρανική ομάδα

Ο Τόμας Κεντζιόρα ήταν ένας από τους πιο πολύτιμους παίκτες του ΠΑΟΚ στην πορεία προς την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Με το θέμα που προέκυψε με τον τραυματισμό του Εκόνγκ από τον χειμώνα και μετά, η λύση που έδωσε ο Πολωνός παίζοντας ως κεντρικός αμυντικός βοήθησε πολύ στην ισορροπία της ομάδας.

Είναι δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ θέλει να συνεχίσει τη συνεργασία μαζί του πλην όμως είναι και ένα θέμα που δεν εξαρτάται μόνο από τον ΠΑΟΚ

Ο Κεντζιόρα έχει συμβόλαιο με την Ντινάμο Κιέβου μέχρι τον επόμενο χειμώνα. Η ουκρανική ομάδα θέλει να γλιτώσει κάποια από τα χρήματα που έχει να δίνει στον Κεντζιόρα και θέλει να το πετύχει αυτό με το να αφήσει τον παίκτη ελεύθερο να υπογράψει στον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του είναι διατεθειμένος να δώσει ένα ποσό στον Πολωνό ώστε να προχωρήσει το deal όχι όμως όλα τα χρήματα που ο παίκτης έχει λαμβάνειν από την ουκρανική ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ έχει πει στον παίκτη να το ρυθμίσει αυτός το θέμα για να προχωρήσει η απόκτησή του από τον Δικέφαλο. Αυτά, σε μια περίοδο που ο Κεντζιόρα -όπως φαίνεται σε υλικό που κυκλοφορεί στα social media- κάνει το πρόγραμμά του στο γυμναστήριο.