Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Record» η Σπόρτινγκ αναμένεται να αποσύρει το ενδιαφέρον για τον Φώτη Ιωαννίδη του Παναθηναϊκού λόγω των υψηλών απαιτήσεων της αθηναϊκής ομάδας.

«Ναυάγιο» στην υπόθεση Φώτη Ιωαννίδη και Σπόρτινγκ. Αρκετές ομάδες περιτριγυρίζουν τον Έλληνα διεθνή φορ, εκτός από τους πρωταθλητές Πορτογαλίας ενδιαφέρον για την περίπτωση του Ιωαννίδη έχουν εκφράσει τόσο η Ίπσουιτς, όσο και η Μπολόνια.

Με βάση δημοσίευμα της «Record» τα «λιοντάρια» αναμένεται να σταματήσουν τις διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό για τον Ιωαννίδη, λόγω των υψηλών απαιτήσεων της αθηναϊκής ομάδας.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ οι «πράσινοι» αξιώνουν τουλάχιστον 25 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του επιθετικού. Όμως η Σπόρτινγκ δεν είναι διατεθειμένη να ανεβάσει την προσφορά της, η οποία έχει φτάσει τα 17 εκατομμύρια ευρώ.

Μάλιστα η γνωστή ιστοσελίδα ισχυρίζεται ότι ο Ιωαννίδης ήρθε σε επικοινωνία με τον Ρούμπερν Αμορίμ και ο παίκτης απάντησε θετικά στην πρόταση των Πορτογάλων.

«Οι τελευταίες εξελίξεις καθιστούν πολύ δύσκολο, αν όχι αδύνατο, το να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις της Σπόρτινγκ με τον Παναθηναϊκό για τον Ιωαννίδη», γράφει η «Record».