Ο Μαντί Καμαρά προσγειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (19/6) στη Θεσσαλονίκη και μέσα στο επόμενο 24ωρο αναμένεται να ολοκληρωθεί η απόκτησή του από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ο Μαντί Καμαρά είναι επιτέλους στη Θεσσαλονίκη! Μετά από μακρύ, πολύωρο και κοπιαστικό ταξίδι ο μέσος από τη Γουινέα έφτασε στην έδρα της ομάδας, όπου πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του, τον ΠΑΟΚ. Μέσα στο επόμενο 24ωρο αναμένεται να κλείσει και τυπικά η μεταγραφή του στους “ασπρόμαυρους”.

Kamara

Ο Καμαρά αναμενόταν στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι. Μια καθυστέρηση στην πτήση από την πατρίδα του στη Γαλλία, όμως, ήταν αποτέλεσμα να παραμείνει στο Παρίσι πολλές ώρες και να καταφθάσει βράδυ στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”. Τα διαδικαστικά της μεταγραφής του, όμως, προχώρησαν αρκετά από το μεσημέρι, καθώς ο ατζέντης του ήταν στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σε συνεργασία με τους διοικούντες το σύλλογο.

Kamara

Την Πέμπτη (20/6) ο Καμαρά αναμένεται να περάσει ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Εφόσον όλα είναι καλά, θα υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τους “ασπρόμαυρους” και αμέσως θα ενσωματωθεί με την ομάδα, που αύριο έχει την πρώτη της μάζωξη.